Magazin > Horoskop in Numerologija
19 ogledov

NuMeRoSKoP od 20. 2. do 26. 2. 2012

Lili Sorum Anže Godec
Pred nami je  teden, ki nas bo izzval v iskrenosti. Kaka je naša integriteta? Živimo po svojih načelih in besedah, ali se zgolj pretvarjamo; nemara celo sami sebe prepričujemo, da smo "lepši" in "bolj dobri, pridni, pošteni, plemeniti, itd" kot je nemara razvidno iz naših dejanj? Opazujte dejanja. Govorijo glasneje kot besede.

Število življenjske poti 1
Prenehajte že enkrat (užaljeno) vztrajati pri dejanjih, ki Vam nosijo neprijazne rezultate. Ne, z glavo skozi zid resnično ne gre. Pa bodite še tako trmoglavi.

Število življenjske poti 2
Uberite svež pristop in poskusite nekaj novega. Zakaj vztrajati pri nečem, kar ni učinkovito in kar ni pozitivno? Pogumno poskusite nekaj novega.

Število življenjske poti 3
Kako Vas doživlja okolica? In kako Vi doživljate okolico? Je kak vzorec, ki bi ga bilo potrebno prevetriti, spremeniti? Kako lahko sebe izboljšate?

Število življenjske poti 4
Vam domišljija kdaj ponagaja? Dojemate dogodke bolj intenzivno, bolj grozeče ali bolj pozitivno kot dejansko je? Objektivnost radi izgubimo pod stresom.
Število življenjske poti 5
Skrivnost. Kaj najbolj skrivate pred svetom? Česa Vas je najbolj strah, da bi se izvedelo o Vas? Zakaj? Res verjamete, da ne bi bili deležni razumevanja?

Število življenjske poti 6
Težko se boste držali zadnjih odločitev in začrtane smeri. Navada je železna srajca, zato ne bodite prestrogi do sebe. Delajte na tem, da boste boljši človek.

Število življenjske poti 7
Čustva včasih zameglijo razum, a to storijo z razlogom. Česa si ne drznete priznati sami sebi, kaj šele svetu okoli sebe? Bodite iskreni; čas je za Resnico.

Število življenjske poti 8
Dovolite Vašemu perfekcionizmu naj malo počiva. Ni potrebno, da ste vedno popolni; še manj pa da je okolica do Vas popolna. Popolni ste taki kot ste.

Število življenjske poti 9
Življenje se vrti v ciklih; dan/noč, toplo/hladno. Pred vami je obdobje smrti, ki Vam nosi čas preporoda v ponedeljek. Kaj je čas, da odide?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.