Magazin > Horoskop in Numerologija
16 ogledov

Numeroskop, od 21. aprila do 27. aprila

Žurnal24 main
Obeta sem nam podjeten teden, v katerem bomo nemalokdaj pripravljeni testirati meje dovoljenega. Težko bomo sprejemali avtoriteto ali celo ukazovanje, ki bi bilo osorno.

Povsem možno je, da si bomo postavili nova merila, kako se drugi lahko vedejo do nas. Bodimo pa pazljivi, da ne postanemo ošabni.

Število življenjske poti 1
Želeli si boste spraviti določene projekte in načrte s poti: tako da jih boste končno dokončali ali pa jih boste preprosto označili za nepotrebne in jih preklicali. V presoji, kaj naj ostane in kaj naj gre, vas bodo vodila tako čustva kot tudi trezna presoja.

Število življenjske poti 2
Nihali boste med seboj in okolico. Želeli si boste samote, kar boste najhitreje dosegli z odrezavostjo ter arogantnostjo. Imejte v mislih, da bi bil lahko učinek dolgotrajnejši, kot se vam bo sprva dozdevalo.

Število življenjske poti 3
Imeli boste veliko povedati in ne bo vas pretirano ganilo, ali to vašega sogovornika zanima ali ne. Vi boste razložili svoj pogled in kako je treba po vašem mnenju ravnati v takem položaju. Izhajali boste iz svojih izkušenj, ki pa niso nujno podobne izkušnjam drugih.

Število življenjske poti 4
V vas se bo prebudil navihani del, ki bo občuten tako doma kot v javni sferi. Kljub sicer mirni naravi boste zabavali ljudi okoli sebe, a zavedajte se, da to počnete zato, ker na neki način vidite korist zase. Lepo se je počutiti dobrodošel, kajne?

Število življenjske poti 5
Zasuti boste z delom, čeprav ste se hoteli posvetiti sebi. Poskusite nov pristop, nekaj svojih zadolžitev reorganizirajte ali preložite na druge … Vsekakor pa je dobra novica, da se vam bo delo, opravljeno ta teden, še posebej obrestovalo v prihodnosti.

Število življenjske poti 6
V svoji želji po popolnem se boste nekoliko sprostili, sicer boste polno zaposleni, a ne boste čutili potrebe, da izpilite in spolirate vse do zadnje podrobnosti. Prilagodili se boste danemu položaju, precenili, koliko energije bi se izplačalo vložiti in ravnali v skladu s tem.

Število življenjske poti 7
Ta teden se boste vedli kot superčlovek. Boste povsod, kar vas sicer ne bo navduševalo, in povsod boste zadanim nalogam kos, pa naj gre za pripravo svečanega kosila doma, sestavljanje pomembnega dopisa v službi ali le izposojo knjig v knjižnici. Vsekakor bo družinsko življenje prevladovalo.

Število življenjske poti 8
Porajale se vam bodo nove ideje in imeli boste veliko zagona, kar se tiče poslovnosti. Mikale vas bodo skrivnosti uspešnih, njihove preverjene taktike, ki jih boste poskusili vplesti v svoje življenje. Tale teden boste pravi poslovnež.

Število življenjske poti 9
Uporabili boste kombinacijo svoje intuitivnosti in poslovnosti. Če boste zaslutili dobro priložnost, jo zagrabite, saj ne morete izgubiti, a vsekakor si zavarujte hrbet in dodobra preučite, v kaj se spuščate. Ste oseba, ki morda včasih izpusti kako majhno podrobnost, ki pa je lahko ključnega pomena. Berite drobni tisk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.