Magazin > Horoskop in Numerologija
18 ogledov

NuMeRoSKoP od 22. do 28.11. 2010

Žurnal24 main
Obeta se nam lenoben teden, ko se nam zlepa ne bo ljubilo zavihati rokave ter se lotiti dela. Prelaganje na kasnejši čas bo del rutine. Bolj se bomo povezovali z drugimi, a nekega zagona ne bo čutiti.

Število življenjske poti 1
Kljub lenobnosti boste dobre volje in polni zagona, ki pa se bo večinoma odvijal v vaši glavi, v zamislih in idejah, ki se vam bodo rojevale. Sicer boste navdušeni, a ne dovolj, da bi se teh projektov tudi lotili (še). Delajte na svoji komunikaciji ter pristopu,ki ga imate do drugih, kje in kdaj ste lahko prijaznejši? 

Lekcije tega tedna:
Kdaj ste v komunikaciji neodgovorni? Nekaj rečete brez premisleka ali pa morda ste tiho, ko bi bilo potrebno spregovoriti? Kdaj potlačite sebe in kdaj se pretirano izpostavljate? Umirite se.

Število življenjske poti 2
Kljub obilici dela, se boste trudili najti način, da bi nekoga prepričali, da to pravzaprav ni vaše delo, temveč njihovo. Prelaganje nalog na druge nikoli ni bila vaša vrlina, zato vam tudi tokrat ne bo uspelo. Nekje na sredini tedna se boste le zakopali v obveznosti, ki vas čakajo še iz prejšnjega leta.

Število življenjske poti 3
Godilo vam bo preživljanje časa z družbo in prijatelji, a žal se boste v množici počutili zapostavljene. Ne gre zato, da bi si želeli biti v središču pozornosti, temveč bi se želeli počutiti slišane ter opažene. Potrudite se bolj odločno izražati in stati za svojimi besedami, če sami sebe ne spoštujete ter ne jemljete resno, kako naj vas drugi?

Število življenjske poti 4
Dobro se boste počutili doma in v družbi domačih, kar sicer ni nujno družina, lahko so vam blizu osebe, katere dojemate kot družino. Želeli si boste priti do dna nekaterih zadev, ki ste jih slišali. Zelo veliko vam bo pomenilo, da se situacija razjasni ter da predvsem vi veste pri čem ste. Ne bojte se, da bi vam ljudje obrnili hrbet, če vas iskreno zanima njihovo mnenje.

Število življenjske poti 5
Iskali boste resnico v povedanem in slišanem. Razmislite pa, ali je resnično pomembno, da verjamete ali ne verjamete govoricam. V kolikšni meri dovoljujete, da le-te oblikujejo vaše mnenje in reakcije. Vsaka dobra mama ima svojega otroka rada ne glede na norčije, ki jih ta zganja, to je brezpogojna ljubezen – ste je zmožni?

Število življenjske poti 6
Na službenem področju se boste počutili presenetljivo dobro, pričakujete pa lahko nekoliko bolj umirjen teden, ki bi lahko bil razlog za to boljše počutje. Situacija ali govorice, ki ste jih slišali pred časom, se bodo razjasnile. Tudi vaš občutek, da se vam je takrat zgodila krivica,  bo popustil. Predvsem bodite zvesti sebe in se ne prilagajajte.

Število življenjske poti 7
Nekatere osebe bodo v odnosu z vami prešle meje in se boste odtujili od njih. Nič vam ne pomaga, oklepati se okoli spomina na lepe dni, če je današnji dan žalosten in ta oseba do vas ni več ljubeča. Napravite prostor novim ljudem, ki bodo vaše življenje bogatili ter blagoslovili. Nekaj več časa si vzemite za počitek.

Število življenjske poti 8
Uspelo vam bo počasi priti nazaj v naglico vsakdana, obenem pa ohraniti trezno glavo. Nihali boste iz lenobnosti v hiperproduktivnost, s katero si boste zagotovili več časa za lenobnost. Postavite se zase v odnosih, ki vas izkoriščajo in podcenjujejo. Zavedajte se lastne vrednosti in nastopite temu primerno. Pogumno v nov dan.

Število življenjske poti 9
Uživali boste v poglabljanju odnosov z novimi osebami v vašem življenju. Veliko vam leži na srcu in veliko boste razlagali o sebi. Previdnost komu zaupate, ni odveč. Previdnost, koliko svojega osebnega življenja razkrijete tem novim osebam, pa tudi ne. Vsekakor je priporočljivo, da najprej sami veste kaj čutite, šele nato to razlagate naokoli, ker se lahko še preden dokončate, premislite. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.