Magazin > Horoskop in Numerologija
26 ogledov

NuMeRoSKoP od 24. 5. do 30. 5. 2010

Lili Sorum Žurnal24 main
Naša energija bo usmerjena v delo in resnejše tematike življenja.

Ali smo dobro organizirani, kakšen je naš urnik, kako izkoristimo čas na delovnem mestu, koliko smo učinkoviti pri svojem delu ter predvsem kakšna je kakovost našega dela – vse to so tematike tega tedna.

Število življenjske poti 1
Od vas bo pričakovati več fleksibilnosti kot sicer, zato se potrudite biti nekoliko bolj uvidevni in potrpežljivi. Življenje je dinamično, kar vam zelo ustreza – ni pa vse, kar ni vaša zamisel, neka prisila in ukazovanje (tuje ideje kaj hitro dojemate kot take). Uredite si delovno okolje ter postorite vse, kar ste odlagali. Težko boste našli potrebno vztrajnost, ker vas bo sprostitev v prostem času mamila stran od dela. Imejte v mislih, da so določene stvari neodložljive.

Število življenjske poti 2
Potrudite se ločiti svoje poslovno življenje od čustvene plati, ker boste ta teden mnogo bolj občutljivi ter ranljivi kot sicer, in ravno na poslovnem področju vas čaka največ izzivov. Ne jemljite vsega osebno in ne ženite si k srcu vsakega hladnega pogleda. Prav je, da se postavite zase, če ste neupravičeno obtoženi, a solze tu nič ne pomagajo. Najbolj pomembno je, da sami sebe cenite in spoštujete svoje delo. Tako ga tudi drugi ne bodo uničili z morebitnimi kritikami.

Število življenjske poti 3
Trudili se boste dati od sebe kar najboljše, predvsem na področju vaše kariere, pa naj gre za izobraževanje, nabiranje izkušenj ali samo delo in morda celo napredovanje. Izpopolnite svoje sposobnosti in znanje, osebnostno se razvijajte na delovnem področju in posvetite se svojim ambicijam. Kakšen je sploh vaš profesionalni načrt? Kakšni so vaši cilji? Ter še najbolj pomembno vprašanje: kako jih boste dosegli? In v kakšnem časovnem okviru?

Število življenjske poti 4
V tem času boste delovni kot mravljica. Izkoristite ta zagon, da bi opravili vse obveznosti, ki vam ostajajo in jih nenehno prelagate ali se jih otepate. Delajte na tem, da bi izpopolnili svojo učinkovitost ter natančnost, obenem pa razumite, da ni treba vsake stvari razčlenjevati in predalčkati. Ste v ugodnem obdobju za poslovno rast in napredovanje, tudi nenapovedan finančni priliv ni izključen. Predvsem zaupajte vase in naj vam ne bo žal dodatnih ur dela in truda. Bolj se bo splačalo kot ponavadi.

Število življenjske poti 5
Med povečanih obsegom vsakodnevnih obveznosti boste čustveno občutljivejši in hitreje utrujeni. Vaša razdražljivost bo prinesla le še več slabe volje, ne pa pozitivnih rezultatov, zato se trudite nejevoljo zadržati, ko bo še majhna. Ne dovolite, da se prelije v jezo ali zamerljivost. V določenih trenutkih se boste počutili ujete v delu, a tudi ta naporni teden bo minil. Vzemite si trenutke le zase, četudi so le trenutki. Naj razbijejo monotonost in preobremenjenost teh dni.

Število življenjske poti 6

Lekcije tega tedna:
Kako odgovorno ravnate na poslovnem področju oziroma v odnosih, ki so uradne narave? Ali imate trdne temelje, kar se tiče poslovne plati vašega življenja? Koliko imate pregleda nad lastnimi financami? Kdaj ste preleni, kdaj neodgovorni, kdaj preveč dvomljivi in kdaj preveč redoljubni ter pikolovski?

 

V vas se bo prebudila neka nova odločnost in vera vase. Postavili se boste zase in ravnali bolj uradno, a obenem silovito. Preizkusite temelje, na katerih gradite. Na poslovnem področju se vam obeta možnost večje samoiniciative, ki bi posledično lahko vodila v možnost napredovanja ali finančnega povračila. Verjemite vase in bodite močni. Vsaka nevihta nekoč mine in posije sonček. Morda je ravno zdaj vaš čas.

 

Število življenjske poti 7

V delovnem okolju se potrudite bolj povezati z ljudmi, ki so okoli vas. Prijazna beseda in topel nasmeh včasih sprožita čudeže. Ta teden bo čas povezovanja in sodelovanja, potrpežljivosti in razumevanja. Utrdite odnose, ki vam največ pomenijo v življenju ter vas gradijo in so na neki način temeljni kamen vas samih. Preudarite, kateri ljudje so vredni, da vam toliko pomenijo, in komu ste vi tak temeljni kamen ter ali to spoštujete.

Število življenjske poti 8
Izmenjavali se bodo občutki sreče in spominov, obveznosti in hrepenenja po svobodi. Svoje tegobe boste reševali tako, da se boste zakopali v delo, kjer pa imate veliko možnosti napredovanja in tudi dodatnega zaslužka, če boste le usmerili svojo pozornost v to. Ste rojeni poslovnež, zato svojo žilico za organiziranje ta teden učinkovito uporabite, ker se vam bo obrestovalo. Uporabite domišljijo.

Število življenjske poti 9
Čaka vas veliko dela in dodatnih obveznosti. Počutili se boste utrujene in tudi nekoliko črnoglede. Izkoristite ta čas za načrtovanje uresničitve svojih ciljev in – še danes – položite temeljni kamen hiše, ki jo imenujete kariera. Vsak trenutek v sedanjosti gradite za svojo prihodnost. Zaupajte vase kljub dvomom, ki se porajajo na vaši poti. Pogumno novim izzivom naproti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.