Magazin > Horoskop in Numerologija
27 ogledov

NuMeRoSKoP od 27. 12. do 2. 1. 2011

lili_sorum_2003 Žurnal24 main
Vpliv števila sedem nas bo spodbujal k introspekciji in razmišljanju, tuhtanju, preudarjanju o nas samih in življenju, ki ga živimo. Vleklo nas bo v naravo in v mir svojih misli.

Vpliv števila sedem nas bo spodbujal k introspekciji in razmišljanju, tuhtanju, preudarjanju o nas samih in življenju, ki ga živimo. Vleklo nas bo v naravo in v mir svojih misli. Želeli bomo preveriti kakovost svojega življenja, in to na vseh področjih, kakšni so ljudje, ki nas obdajajo, v kakšnih okoliščinah živimo in delamo, kakšen odnos imamo sami do sebe in tako dalje.

Število življenjske poti 1
Na trenutke boste imeli polno glavo vsega in zaželeli si boste reda, kot da bi hoteli počistiti vse, kar vam ne prinaša lepega, pa naj gre za dogajanje na delovnem mestu ali doma, v medosebnih odnosih ali na zdravstvenem področju; hoteli se boste odkrižati vsega, kar vas obremenjuje, in to želeli preprosto odrezati.

Število življenjske poti 2
Vaša rahločutnost bo na preizkušnji zdrave kmečke pameti. Kar čutite in kar naj bi bilo po neki logiki bolj prav, da bi si želeli ali k čemur naj bi stremeli, sta dve zelo različni stvari. V tem času se boste pregovarjali sami s seboj, kaj bi morali in kaj občutite. Oddaljili se boste od nečesa, kar se vam bo zdelo močnejše od vas.

Število življenjske poti 3

Prepoznavali boste nove plati sebe, ki so vam bile prej neznane. Predvsem pa se boste postavili zase na nov način, ne boste se več opravičevali in zagovarjali, temveč boste preprosto obstajali. Hrepeneli boste po novi samostojnosti in svoji avtonomnosti, kot da bi bili zapleteni v preveč odnosov hkrati. Dojeli boste, da si tudi vi zaslužite najboljše na svetu.

Lekcije tega tedna:
Ste si vzeli čas za inventuro preteklega leta? Retrospekcijo? Prevetrite svoja pričakovanja in načrte, potegnite črto in se pripravite za korak naprej.

Število življenjske poti 4
Ljudi okoli sebe boste dojemali v novi luči, kot bi doživljali razsvetljenje na področju medsebojnih odnosov. Poudariti je treba, da se premalokrat zavedamo, da smo mi sami 50 odstotkov kateregakoli odnosa, pa naj nas ta moti ali pa izpolnjuje in osrečuje. Zvišajte svoja merila do sebe in drugih. Ne delajte stvari na pol. Zavedajte se, kaj sami prinašate v odnos.

Število življenjske poti 5
Prišel je čas, ko se boste posvetili svojemu notranjemu otroku, kar bi se utegnilo kazati v spominih na otroštvo, ki se vam bodo nenadoma začeli utrinjati. Kdo ste vi v svoji osnovi? Ko vse plasti odpadejo in ste, kdor ste, brez pričakovanj okolice, družbe, življenja, in ne nazadnje, vas samih? Kdo pravzaprav ste?

Število življenjske poti 6

Od vas se bodo pričakovala nova znanja na delovnem področju, torej v službi oziroma pri študiju, v vrtcu in podobno. Naj vas novi izzivi ne motijo, saj so le lekcije, iz katerih se boste naučili nekaj novega. V tem času si boste nabrali kar nekaj dragocenih izkušenj, ki vam bodo še kako dobro služile v nadaljnjem življenju. Ne upirajte se razvoju.

Število življenjske poti 7
Prisiljeni se boste prilagoditi avtoriteti v svojem življenju, kar vam nikakor ne bo  pogodu. Dozdevalo se vam bo, da nimate trdnih temeljev, na katerih bi lahko karkoli gradili, kot da ne bi imeli tal pod nogami. Ne prelagajte svojega življenja v roke drugih. Vzemite si čas ter opredelite svoje cilje in to, kaj ste pripravljeni storiti, da bi jih dosegli.

Število življenjske poti 8
Raziskovali boste vpliv svoje družine na vas in vaše življenje. Kakšne so vaše korenine in zgodovina? Kdo ste vi, če vas uvrstimo v vaše družinsko drevo? Zdaj je čas, da postanete samostojna enota, ki deluje ljubeče v skladu s tradicijo, a je kljub temu sama sebi individualna in zvesta svojim prepričanjem. Vaša življenjska pot je le vaša.

Število življenjske poti 9
Po čustveno napornejšem prejšnjem tednu se boste povlekli vase in lizali svoje rane v miru in tišini, kar sicer lahko pomeni tudi, da boste šli žurat z družbo, ki vas ne bo vprašala, kako ste. Potrebujete počitek na srčnem področju. Neke vrste popoln odklop od svojih čustev in dvomov, strahov, pa tudi od pretirane čustvenosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.