Magazin > Horoskop in Numerologija
19 ogledov

NuMeRoSKoP od 28. 3. do 3. 4. 2011

Lili Sorum Žurnal24 main
Pred nami je čas soočanja. Kakšen je vaš občutek, ko zjutraj odprete oči?

Ste radostni, ker je življenje lepo in se vam obeta lep dan, ali vas nekaj boli, tišči in se zavedate praznine, pomanjkanja? Zvečer, ko ležete k počitku, ko se pogovarjata le Vi in Vaša duša – ste srečni in hvaležni za dan za seboj?

Število življenjske poti 1
Obdobje sprememb in novosti, nihanja in navidezne negotovosti, ki se bo izražala v neodločnosti. Vseeno pa boste hrepeneli po dorečenosti in določenosti. Želeli si boste stati z obema nogama na tleh.

Število življenjske poti 2
Zaupate v svoja čustva ali ravno svojo čustvenost dojemate kot svojo šibkost? Vaš šesti čut vas je več kot le enkrat pravilno vodil, torej se ne označujte za ''občutljive'' in ''ranljive'', temveč kot dojemljive in rahločutne. Intuicijo spoštujte, namesto da se je sramujete.

Število življenjske poti 3
Odmaknili se boste in celo nekoliko oklestili svojo ustvarjalnost. Spremljala vas bo misel ''vzemi se v roke''. Zavedajte se bogastva, ki ga predstavlja vaša ustvarjalnost. Zavedajte se lastne vrednosti, nato razširite svojo dobro voljo še na druge.

Število življenjske poti 4

Lekcije tega tedna:
Iskrenost. Resnica. Občutek odgovornosti. So vaši temelji zgrajeni na teh načelih? Ali pričakovanjih drugih? Ali pretvarjanju, da ste nekaj, kar niste? Koliko časa lahko nosimo maske, preden počijo in postanejo prozorne?

 

Poskušali si boste urediti življenje. Predalčkali boste. Opredeljevali, določali ali z drugimi besedami – utesnjevali. Življenje diha, se spreminja, raste in se razvija. Ne oklepajte se preteklosti. Ne napovedujte prihodnosti na podlagi preteklosti. Doživite življenje.

 

Število življenjske poti 5
Čustven teden, ko se bosta mešali preteklost in sedanji trenutek. Hrepeneli boste po svobodi in zaključku. Ali razlikujete zaključek in beg pred soočanjem? Resnico poznate vi. Čemu se upirate, pa tudi najbolje veste le vi. Če si le to, seveda, priznate. Umirite se.

Število življenjske poti 6
Začetek novega, obenem nadaljevanje starih navad. Znotraj nas samih je bistvo, ki ga nikoli ne moremo na silo spremeniti ali se dolgotrajno pretvarjati. V tem tednu boste soočeni sami s seboj. Kdo pravzaprav ste? In kakšni bi želeli biti jutri? Močnejši ste, kot se vam morda zdi zdaj.

Število življenjske poti 7
Intuicija vas bo vodila čez nekaj napornih pogovorov. Čas je, da si pogledate v oči, pa tudi tistim, s katerimi odlašate pogovor. Nič lažje ne bo, ko čas mine. Bodite zvesti sebi ter predvsem iskreni. Ne zadržujte misli v sebi. Ste, kdor ste. Marec nas uči Resnice.

Število življenjske poti 8

 

Sprostite svojo ustvarjalnost, a presodite, v katerih trenutkih. Osredotočite se na dolgoročno ustvarjanje, ki vam bo omogočalo izražanje svojega bistva in Vas samih. Bistvo tega časa je iskrenost in polaganje tistega prvega temelja, na katerem boste gradili prihodnost.

 

Število življenjske poti 9
Delaven čas, ko si ne boste dovolili izraziti svojih čustev, kot bi si morda želeli. Bodite dosledni, a ne togi. Ne obešajte si uteži na noge, ko bi vendarle morali skakati naokoli kot razposajeni mačji mladiček. Ne potrebujete ovir. Imate krila. Poletite. Čas je.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.