Magazin > Horoskop in Numerologija
28 ogledov

NuMeRoSKoP od 3. 1. do 9. 1. 2o11

Lili Sorum Žurnal24 main
Obeta se nam dinamičen teden. Čas premikov, močnejšega občutka svobode in poguma.

Energija leta 2o11 se bo počasi prikradla med nas, a vseeno smo še vedno pod močnim vplivom trojke, ki nas je napolnjevala z nagajivostjo. Ta teden bo energija prešla na bolj umirjeno raven.

Število življenjske poti 1
Opazujte, s kom se družite. Vas okolica podpira ali v vas dvomi? Kakšen je odziv in vpliv ljudi, ki jim zaupate, da vam bodo podali smernice? Vas podpirajo ali zbujajo občutek nesposobnosti? Sami se odločate, kako boste živeli, in sami nosite posledice. Zakaj torej občasno prepuščate odločitve drugim?

Število življenjske poti 2
Sprostite svojo ustvarjalnost in si začrtajte nove poti v letu 2o11. Od sredine tedna vas bodo energije izjemno podpirale pri izbirah. Prisluhnite intuiciji. Bodite izvirni in domiselni ter pustite omejitve ob strani. V novem letu je vse možno!

Število življenjske poti 3

Lekcije tega tedna:
Ste pionir ali preplašena srnica?
Kako se odzovete, ko vas življenje preseneti? Zbežite ali se veselite novostim?

 

Ozrite se po temeljih vašega življenje in jim ponudite ''potres''. Opazujte, kaj je trdno in česa pravzaprav niti ne bi pogrešali. Tako boste prefiltrirali, kaj potrebujete na poti skozi leto 2o11 in kaj je dobro opustiti. Začetek leta je simbolično čas novih začetkov v življenju. Izbirajte kakovost in notranji mir, ne bleščečih platnic.

 

Število življenjske poti 4
Čaka vas dinamičen teden, ko se bodo vaši pogledi na svet in doživljanje okolice začeli spreminjati. Leto 2o11 bo za štirice plodno leto, zato kar zavihajte rokave. Česa si želite in kako boste v doseženih rezultatih uživali? Kaj si boste privoščili kot nagrado? Videti se morate na cilju, in ne, kako utrujeno sopihate proti njem.

Število življenjske poti 5
Dovolite čustvom, ki ste jih lani skrivali oziroma se jim izogibali, da pridejo na plano. Zatirana čustvenost je vedno tempirana bomba in ta teden jo boste občutili. Naj se ne odraža v prenagljenih odzivih do okolice, ki ne more vedeti, kaj se vam je dogajalo v preteklosti. Bodite potrpežljivi predvsem sami s seboj.

Število življenjske poti 6
Odmaknili se boste od novoletnega hrupa in se posvetili svojim mislim, introspekciji, analiziranju. Čeprav niste tip človeka, ki bi tehtal pluse in minuse, morda zdaj to ne bi bilo napačno. Kaj podarja pravo kakovost življenju in kaj je pravzaprav ponaredek? Ozrite se vase. Kje vas čaka mir in kje le pretvarjanje, da je vse v redu?

Število življenjske poti 7
Obeta se vam dejaven teden, ko boste polni energije želeli opraviti vsaj polovico zadanega dela. Ugotovili pa boste, da je za razvoj določenih dogodkov potreben določen čas. Organizirajte svoje življenje na drugačen način. Posvetite se občutku miru in sreče ter naj bo to vodilo. Vaša intuicija vas je vedno pravilno vodila.

Število življenjske poti 8
Hrepeneli boste po svobodi in svežem zraku, obenem pa boste imeli pred očmi nerazčiščene situacije leta 2o1o. Česar nismo razjasnili in resnično definirali, nam bo ta teden sledilo. Bodite neusmiljeno iskreni do sebe. Kdaj se slepite in preprosto čakate, da bo nevihta minila? Dirigent svojega življenja ste vi, ne dnevi, ki minevajo.

Število življenjske poti 9
Polni boste novega zagona, svežih zamisli in energije. Kot sonček boste sijali na okolico in sebe. Zavedajte se, da bo to en izmed najdejavnejših tednov tega leta, zato izkoristite notranji pionirski duh, ki vas podpira in spodbuja, da naredite tisti korak več naprej. Bodite drzni in predvsem sledite svojim sanjam.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.