Magazin > Horoskop in Numerologija
24 ogledov

NuMeRoSKoP od 31. 1. do 6. 2. 2011

lili_sorum_2003 Žurnal24 main
Pred nami je teden, ko boste prisluhnili svoji intuiciji. Zaupajte svojemu srcu, ne prepričujte se z glavo. Želeli boste izraziti več svojega bistva v odnosih z drugimi ljudmi.

Število življenjske poti 1
Izogibali se boste čustveno nabitim položajem. V vas se nabirajo določene stvari, ki se jim izogibate in jih ignorirate, zato se zdaj počutite kot tempirana bomba. Odmaknite se. Čez nekaj dni boste bolj umirjeni.

Število življenjske poti 2
Uteho boste iskali v tišini svojih misli, ki pa bodo nenavadno švigale sem in tja. Težje se boste umirili, kaj šele zbrali. Vzemite si ta čas zase, za opazovanje svojih odzivov, ki vam vsekakor prinašajo močno sporočilo. Morda pogovor z dolgoletnim prijateljem?

Lekcije tega tedna:
Kdaj se v konfliktnem položaju potuhnete in čakate, da nevihta mine, ali nemara krivdo preložite na druge? Kdaj delujete izza zakulisja, kažete s prstom na druge; in kdaj odidete, ko vam nekaj ni všeč? Radi bežite pred realnostjo? Iščete v tem rešitev?

Število življenjske poti 3
Povezali se boste z ljudmi, ki vam lahko pomagajo pri vaši učinkovitosti in podjetnosti. Iščite nasvete in usmeritve ter se učite iz pripovedovanj ljudi, ki so prehodili podobno pot, za kakršno se zdaj odločate vi. Več glav več ve je izjemno moder pregovor.

Število življenjske poti 4
Želeli boste preprosto končati stvari, ki vas bremenijo. Oditi in pozabiti. Zavedajte se, da so nam lekcije položene pred noge, da bi se nekaj naučili, ne pa se temu izognili. Vsekakor se boste z določenimi situacijami nekoč morali znova spopadati. Umirite se.

Število življenjske poti 5
Nihali boste med odločitvijo, kako naprej, ali izbiro, da ne spremenite ničesar. Želeli boste biti v ospredju, a vseeno v ozadju. Hrepeneli boste po priznanju za storjeno, obenem pa se ne bi želeli izpostavljati. Učite se iz obeh ekstremov. Vse ste vi. Črno in belo.

Število življenjske poti 6
Prisluhnite svoji intuiciji. Pojavili se bodo premiki v vas in odnosih v vašem življenju, Znova boste občutili negotovost. Kolikokrat se je vaša intuicija do zdaj motila? Ste izjemno rahločutna oseba, zato zaupajte svojemu srcu; ne prepričujte se z glavo.

Število življenjske poti 7
Želeli boste izraziti več svojega bistva v odnosih z drugimi ljudmi. Potrebujemo ogledalo, da bi se lahko ogledali. Kaj odsevajo o vas samih vaši odnosi z drugimi? Bodite jim hvaležni, tudi kadar vam odsev ni všeč. Podarjen vam je, da se učite in rastete.

Število življenjske poti 8
Uspešno obdobje za delo, ko vam bo več kot enkrat ponujena roka. Bodite iskreni in korektni, držite se reda in dogovorov. Zadnji tedni so vas nekoliko ozemljili, zato spet poiščite tla pod nogami. Rutina včasih pomaga najti varnost in ritem nazaj.

Število življenjske poti 9
Obdobje nihanja, zmedene pozornosti in hrepenenja po več svobode. Potrebovali boste več varnosti in povezovanja z drugimi, obenem več prostora in svobode. Sprejmite sebe kot vetrič, ki pihlja čez poljane, in sebe kot mogočno goro, ki večno stoji tam. Vse to ste vi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.