Magazin > Horoskop in Numerologija
35 ogledov

NuMeRoSKoP od 7. 11. do 13. 11. 2011

Lili Sorum Anže Godec
V mesecu sorodnih duš se bomo povezovali v višji namen in za dobro človeštva, planeta in podobno. Kakšen je lahko vaš prispevek; pa naj gre za ugašanje luči, ali kaj bolj velikopoteznega?

Obenem je to čas zdravljena čustvenih ran. Dovolite nekomu posebnemu, da vam stoji ob strani, in tudi vi seveda toplo objemite in potolažite, bodite opora in sonček ljudem, ki jih ljubite.

Število življenjske poti 1
Pred vami se odpirajo nove poti, novi načini razmišljanja in dojemanja Življenja. Bodite odprti in sprejemajte, kar je za Vas dobro.

Število življenjske poti 2
Povezujte se. Ponudite roko, spregovorite prvi in dajte pobudo. Sledite svojemu srcu in sprejmite pomoč, seveda pa jo tudi ponudite.

Število življenjske poti 3
Ustvarjalnost bo te dni vaša sopotnica. Z obilico domiselnosti se boste lotevali izzivov in pričarali sonček med oblaki.


Število življenjske poti 4
Bodite pozorni na svoje zdravje. Negativna čustva rada puščajo svoje posledice. Sistematski pregled ne bi bil slaba zamisel.

Število življenjske poti 5
Razgibanost življenja je vsekakor nekaj, kar vas definira. Kje pa je vaše sidro? Kaj je znotraj vas ves čas enako pomembno?

Število življenjske poti 6
Obdobje, ko vladajo čustva. Možno, da boste končali obstoječo zvezo. Čas sorodnih duš žal prinaša tudi razhajanja.

Število življenjske poti 7
Odmik vase vam bo pomagal jasneje doživljati, kar se zdi zmeda čustev. Dovolite si potreben čas, da se umirite. Vse bo dobro.

Število življenjske poti 8
Je Življenje, kot ga živite, za vas dobro? Če ni, bo zdaj čas, ko se bo vse postavilo na glavo in se  organiziralo na novo.

Število življenjske poti 9
Zavedajte se svojega vpliva na okolico in tud na vas. Vi niste zanemarljivi. Sledite notranjemu klicu v tem tednu. Pomembni ste.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.