Magazin > Horoskop in Numerologija
17 ogledov

NuMeRoSKoP od 7. 2. do 13. 2. 2011

lili_sorum_2003 Žurnal24 main
Ljubezen je najmočnejša sila tega sveta. Tako piše v mnogih knjigah. Ali tako piše tudi v vašem srcu?

Ljubezen je tista, ki podari radost, iskrico; ki nas napolni z veseljem ali ponosom. Ljubezen in toplina nas navdajata z občutkom varnosti. Ampak – ali mi dejansko v življenju delujemo preko ljubezni? Ali izhajamo iz srca?

Število življenjske poti 1
Preskušali boste sebe ter svoje meje. Testirali boste svoje srce ter osebe okoli sebe. Ste človek načel, a načela ne izhajajo iz ljubezni. Ravno obratno. Izhajajo iz omejevanja, pričakovanj in uma. Bodite zvesti sebi ter svojemu srcu. Svojemu šestemu čutu.

Število življenjske poti 2
Čustveni del sebe boste nekoliko odmaknili. Temelje boste želeli ojačati z boljšo organiziranostjo samega življenja. Z varnostnimi zaklopkami. Na koga se lahko naslonite, če gre vse narobe? Preudarite komu lahko zaupate in kdaj pravzaprav ne zaupate sami sebi?

Lekcije tega tedna:
Kako negujete temelje svojega življenja? Kako definirate ''temelje'' ? Ali jih dojemate kot ljubezen, ali kot neka pravila, ki so nam priučena?

Število življenjske poti 3
V tem času boste čustveno zelo odprti in ranljivi. Bodite pozorni na svoja odzivanja. Vedno lahko poiščemo sonček, kajti tudi v najhujšem dežju, se zavedajmo, da sonček sije nad oblaki. Poiščite svoj sonček, in nikoli več vas ne bo zeblo pri srcu. Ker sonček, ste vi.

Število življenjske poti 4
Postavili se boste zase v odnosih, kjer si okolica dovoli hoditi preko mej vašega dostojanstva in spoštljivosti vas kot posameznika. Cenite svojo unikatnost in ne dovolite nikomur, da jo sodi kakorkoli. Vaše življenje je vaše in živite ga vi. Bodite torej, preprosto VI.

Število življenjske poti 5
Deležni boste veliko povezovanja z drugimi; iskrenih pogovorov in izlivov čustev. Komu želite izpovedati svoja čustva, pa si tega iz takega ali drugačnega razloga, ne drznete? Ali sami sebi vedno priznate kako čutite? Vsekakor vas čaka čustven teden.  

Število življenjske poti 6
Vaša kreativa se bo prebudila in pričela izražati preko nagajivosti. Pomembno je, da svoje misli usmerjate v pozitivne vode, ne pa v dvome in strah. Vaša intuicija vas je le redkokdaj prevarala. Torej? Sledite notranjemu glasu. Varni ste.

Število življenjske poti 7
Odmaknili se boste, ker bodo določeni čustveni trenutki za vas preveč intenzivni. Umaknili se boste v svojo votlino, svoj varni brlogec. Morda boste okolico prepričali, da se vas ni dotaknilo. Ampak sami pred seboj ne boste zmogli zatajiti čustev. Sprejmite jih.

Število življenjske poti 8
Vaša čustva bodo izjemno nihala. Začutili boste potrebo po svobodi in neomejenosti. Objemite sebe in vse, kar nosite v srcu; ovijte to v radost ter opazujte kako vas Življenje objema nazaj. Vse je možno. Sledite svojim sanjam. Zdaj. Vse je super.

Število življenjske poti 9
Hrepeneli boste po varnosti, po notranji izpolnjenosti, po smislu v življenju. Znova se boste srečevali s svojo humanitarno usmerjeno dušo, ki želi objeti ter negovati cel svet. Bodite kdor ste. To pa je toplo sonce, ki že s svojo prisotnostjo in razumevanjem, zdravi. Sijte.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.