Magazin > Horoskop in Numerologija
11 ogledov

NuMeRoSKoP od 7. 3. do 13. 3. 2011

lili_sorum_2003 Žurnal24 main
Končno prehajamo v polnost leta 2011, ki nas bo bodrilo, da postanemo mi. Tako kot smo. Da sprejmemo sebe v celoti.

Seveda se bo to odvijalo prek soočanja z okolico, ki ima drugačne namene in želje ter mnenja glede nas. Vprašajte se: je življenje Vaše? Ali njihovo?

Število življenjske poti 1
Ljudem, ki želijo določati vaše življenje, postavite mejo. Izkažite pa jim tudi dolžno spoštovanje in tudi vi ne odločajte namesto njih, ne presojajte, kaj bi bilo bolje in kako naj se lotijo svojih izzivov. Vsak izmed nas ima svojo pot. Slediti vaši.

Število življenjske poti 2
Izražali se boste bolj slikovito, ne presezite pa meje spoštljivosti. Predvsem je pomembno, da navihanih trenutkov ne prepustite črnogledosti drugih ljudi, ki bi lahko zasenčili vašo zagnanost in radost. Ta teden boste ustvarjali. Bodite torej odprti novostim.

Lekcije tega tedna:
Ste pozorni na svoje poslanstvo, svoje bistvo; svojo individualnost? Negujete svojo dušo? Se sprejemate in bodrite ali menite, da ste neprimerni za okolico, zatorej si ne drznete slediti svojemu notranjemu otroku?

Število življenjske poti 3
Umirjeno boste korakali proti zadanemu cilju, tokrat potihoma in brez trušča ter poskakovanja od navdušenja. Česa vas je strah? Katere izkušnje iz preteklosti vas ovirajo, da bi storili korak naprej? Zdaj je čas, da se osvobodite spon in izkusite uspeh. Brez strahu.

Število življenjske poti 4
Porajale se vam bodo nove zamisli, ki bodo temeljile na trenutnem vzgibu, ne nekem temeljitem premisleku. Bodite pozorni, da ne izrečete prenagljeno besede preveč ali se nemara na vrat na nos odločite za nekaj, za kar niste prepričani, da si to res želite.

Število življenjske poti 5
Čustven čas, ko se boste trudili postaviti zase, a se obenem bojite, da bi prizadeli drugega. Želite si oditi, hkrati pa ne bi pretrgali lepega. Kako lahko tisto, kar je nezaželeno, ozdravite? Kako lahko stopite po srednji poti in poiščete mir? Posezite po lepem.

Število življenjske poti 6
Odmaknili se boste v razmišljanje o prihodnosti, kjer boste na prvo mesto postavili svoje potrebe. Čeprav vam je ta koncept tuj, je čas preobrazbe tu. Kaj je za vas dobro in kaj vas pravzaprav teži ter prinaša vse več bolečine? Imejte se radi. Zahtevajte srečo.

Število življenjske poti 7
Na poslovnem področju boste polni novih zamisli. Preglejte, kaj je učinkovito, in se odločite slediti svojim vzgibom. Zdaj ni čas za zapletanje življenja, ampak za nov odločen korak naprej. Zaupajte, da boste lahko razvozlali vsako uganko, ki se vam bo postavila na pot.

Število življenjske poti 8
Čustven teden, ko boste nihali med pretirano navezanostjo in hrepenenjem po samostojnosti. Želeli boste več časa zase. Nihali boste med osamljenostjo in pretirano čustvenostjo. Ozrite se v preteklost. Česa vas je želela naučiti? S čim se soočate danes namesto včeraj?

Število življenjske poti 9
Polni boste zagona in pionirskega duha. Bodite pazljivi, da se preprosto ne odločite usesti na letalo ter slediti svojim sanjam, če so se rodile pred le nekaj trenutki. Ta teden je spodbuda k novemu načinu razmišljanja in novostim. Prisluhnite. Predvsem sebi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.