Magazin > Horoskop in Numerologija
32 ogledov

NuMeRoSKoP od 7. 6. do 13. 6. 2010

lili_sorum_2003 Žurnal24 main
Ta junijski teden bo čustveno še posebno intenziven. Težko se bomo izogibali sporočilom, ki nam jih pošilja srce in naša notranjost.

Del nas si bo želel pobegniti, a tokrat nam močni občutki ne bodo dovoljevali, da bi se slepili ali zaposlili z umom. Dovolite svojemu srcu, da govori z vami. Kadar ga zatiramo, sami sebe zastrupljamo in postajamo zagrenjeni. Solze in smeh so zdravilo. In pa objem človeka, ki mu resnično zaupamo. Ta teden nam bo takšna varnost še posebno potrebna.

Lekcije tega tedna:
Koliko dovoljujete svoji intuiciji, da vas vodi na vaši poti?
Ali ločite občutek intuicije, višjih ravni in pa čustev?
Kako izražate svoja čustva? Ali jih sploh resnično razvijate?
Kakšna je vaša čustvena zrelost in odgovornost do vas kot tudi drugih?

Število življenjske poti 1
Čustven vihar boste poskušali umiriti z mrkim izrazom obraza in navidezno zaposlenostjo ter ukvarjanjem s projekti, ki ste jih še do včeraj zanemarjali. Trudili se boste ohraniti mirno kri, čeprav se bo zdelo, da izgubljate tla pod nogami. Naporen teden, ko se bo razjasnilo, komu resnično lahko zaupate in kdo je v vašem življenju resnično pomemben.

Število življenjske poti 2
Vaša zadržanost bo poskrbela zato, da boste uspešno skrili čustveno razburkanost, ki jo boste močno čutili. Z dodatnimi obveznostmi in na novo postavljenimi delovnimi cilji se boste poskušali izogniti razmišljanju in soočanju z ljudmi, s katerimi se bo treba pogovoriti in razjasniti vaš odnos. Ne mislite, da imate na razpolago celo večnost.

Število življenjske poti 3
Ta teden bo najbolj čustven ravno za vas, drage osebe s Številom življenjske poti 3. Možni so prepiri, tudi razpadi zveze, končevanje odnosa ali pa izjemno intenzivna soočanja z ljudmi, za katere ste bili mnenja, da jih ni več v vašem življenju. Srečnejšim med vami se obetajo pozitivni preboji na ljubezenskem področju, v obliki iskric in strasti. Ne pozabite dihati.

Število življenjske poti 4
V čustveni zmedi se boste prvič potrudili postaviti zase in razmisliti, kako je za vas osebno najbolje, da ravnate. Zdaj je jasno, da položaj ne bo izginil, in čas je, da nehate omahovati ter tuhtati. Razum lahko usmerja srce, ne more mu ukazovati. Lahko potlači čustva, a le zato, da kasneje izbruhnejo. Prav to je zelo verjetno, da se vam obeta v tem tednu.

Število življenjske poti 5
Bolj boste odprti za druge ljudi, ki v tem času potrebujejo pomoč in razumevanje. Ste namreč v majhni skupini srečnežev, ki jim čustveno močan teden ne bo porušil bistva, zato boste tisti, ki boste svojim prijateljem/prijateljicam zmožni stati ob strani in priskočiti na pomoč. V svojem mnenju bodite nepristranski. Vsekakor pa se bo čustvenost dotaknila tudi vas.

Število življenjske poti 6
Potlačena čustva, strahovi in tudi radost bodo v zmedi občutkov planili na površje. Solze se bodo mešale s smehom in obratno. Občutek zmage nad praznino. Težak teden, ko bodite nežni sami s seboj in se dovolite objeti človeku, ki je vaš sonček in resnična sorodna duša. Resnično je težko, če si na svetu sam. Zavedajte se, da zagotovo niste.

Število življenjske poti 7

Vaša resnobna in čustveno zadržana narava bo pod močnim vplivom vašega srca, a se bo trudila ukalupiti in ''spraviti k pameti'' vaše srce in čustva, a tokrat vam ne bo uspelo. Dvomi iz preteklosti, bolečine in spomini na pravljične trenutke bodo poplesavali pred vašimi očmi. Odločite se, kakšno prihodnost želite. Kako ste ravnali v preteklosti, da ste dosegli to stanje?

Število življenjske poti 8
Zelo intenzivno obdobje spreminjajočih se čustev, ko bo vaše srce zahtevalo predvsem svobodo in tisto radost, za katero ve, da obstaja, čeprav je morda ne živi. Misli, kot ''ah, saj bo'' in po drugi strani depresija in črnogledost, tudi trenutki neizmernega veselja, bodo sestavni del tega tedna. Včasih moramo občutiti temo, da bi cenili svetlobo. Naj vam sije sonček.

Število življenjske poti 9
Tudi vam se obeta čustveno najbolj naporno obdobje (poleg oseb s Številom življenjske poti 3), zatorej bodite s seboj potrpežljivi. Dovolite preteklosti in čustvom, da se izrazijo, in jim prisluhnite. Mnogo modrosti in usmeritev za prihodnost se skriva v takih trenutkih, zato jih še posebno cenite. Ne le več, največ časa si vzemite zase. Pomembni ste.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.