Magazin > Horoskop in Numerologija
4 ogledov

NuMeRoSKoP od 7.12 do 13. 12. 2oo9

Žurnal24 main
Nahajamo se v enem najbolj zabavnih tednov meseca decembra, ko na nas vpliva število 5, in obenem število 3 meseca decembra.

To pomeni, da bomo razigrani, nagajivi in ustvarjalni ter predvsem optimistično usmerjeni v svet. Radi bomo v veseli družbi, lažje se bomo sprostili ter se zabavali, kot smo se v prejšnjem tednu, ko so nas delovne in drugačne obveznosti, obsipavale z vseh strani.

Število življenjske poti 1

Predvsem se boste sprostili v medsebojnih odnosih, ki temeljijo na sorodstvenih vezeh. Ob strani boste pustili morebitna nesoglasja in zamere, ter se prepustili predprazničnemu vzdušju in radosti, ki ju podvojeno čutite v sebi. Prav je, da se posvetite tudi sebi in svojim potrebam, okrasite svoj dom, delovni prostor in se razvajate kot, da ste plemstvo.

 

Število življenjske poti 2

Nihali boste med potrebo po miru in počitku ter zabavi in prednovoletnem rajanju. Dovolite svoji kreativnosti prosto pot in razveselite nekoga, ki vam je blizu. Ne bodite pretirano dlakocepski in ne izpopolnjujte podrobnosti tam, kjer jih resnično ni potrebno. Zdaj je obenem ugoden čas, da razmislite o odločitvah, ki vam jih bo novo leto prineslo.

 

Število življenjske poti 3

Obeta se vam naravnost fantastičen teden, ko se bodo srečna naključja dobesedno usipala na vas. Odprite se življenju, vesolju, obilju in vsemu dobremu, ki vam v tem času prihaja na pot. Bodite pogumni na poslovnem področju ter se postavite zase, sprejmite nove izzive, obenem pa sledite idejam, ki se vam bodo porodile v tem času. Zaupajte vase. Samo to še manjka.

Število življenjske poti 4

Pred vami je čustveno nestabilen teden, ko ne boste prepričani kaj čutite in do koga. Možne so avanture, katere boste kasneje obžalovali. Nikakor ni primeren čas za sprejemanje resnejših odločitev ali izbir, ki so življenjskega pomena. Ne zatirajte čustev, ampak jim dovolite, da pridejo na površje, opazujte jih in opazujte sebe. Nikakor pa se ne obsojajte.

Število življenjske poti 5

Polni boste energije, zdelo se bo kot, da spanca pravzaprav ne potrebujete. Okolica vam bo težko sledila, saj si boste v pičle pol ure lahko kar nekajkrat premislili. Podobni boste norčavemu vetrcu, ki ziblje cvetove na travniku, nagaja metuljem in obenem podi oblake. Dovolite si svobodo biti otrok, biti veseli in biti srečni. Zabavajte se in uživajte. Zdaj je vaš čas.

Število življenjske poti 6

Veliko se boste družili tudi z osebami, s katerimi se običajno ne. Prijala vam bo družba, pogovori, smeh in povezovanje z drugimi. Poglobili boste nekatera poznanstva in stkali nove vezi. Premagajte zadržke, ki jim morda nosite v sebi, ter se izrazite v vsej svoji (po)polnosti. Varno je biti taki kot ste. Sprejmite najprej vi tiste dele sebe, za katere menite, da bi jih drugi kritizirali. Nato poiščite osebe, katerim boste zaradi teh lastnosti pravzaprav všeč.

Število življenjske poti 7

Vaša domišljija bo šla preko vseh meja, zato se trudite usmerjati njen tok v pozitivni smeri. Privoščite si dovolj počitka in radostnih opravil – naj vam pomagaj, da vas ne bo zaradi preutrujenosti zajela črnogledost, katero bi podpihovala še imaginacija. Ko boste dobre volje, boste resnično razposajeni otrok, ki ne pozna besede ''ne'' in omejitev, zato izkoristite to energijo za nove začetke.

Število življenjske poti 8

Dela boste imeli preko glave, a pomagali si boste s trenutki popolne sprostitve in vere v rek, da je vse mogoče. Uporabite svojo iznajdljivost ter inovativnost, da poiščete način, kako si poenostaviti delovne obveze in si posledično privoščiti več časa zase. Obilo se smejte in zabavajte – recimo temu iz zdravstvenih razlogov. Možno je namreč, da pregorite v tem času.

Število življenjske poti 9

Niti vi sami ne boste prepričani v svoje besede in dogajalo se bo, da si boste radi premislili ali pa izjemno težko odločali. Pomislite ali bo ta odločitev še tako pomembna čez deset let, kot je danes. Bodite pozorni, da ne postanete neodgovorni do oseb okoli vas, ki pa se bodo želeli zanesti na vaše obljube. Previdno z besedami te dni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.