Magazin > Horoskop in Numerologija
1044 ogledov

​NuMeRoSKoP ta teden od 25.11. – 1. 12. 2019

numerologija Shutterstock
Veselo v december!

Lekcije 49. tedna: 
Bliža se praznični čas, a ta teden bo najprej postregel z izzivi. Se počutite varni v svojem življenju, službi, odnosih, lastnem telesu,…? Pomislite za nazaj, kaj se je dogajalo med 28.10. in 3.11.? Je možno, da nečesa niste opazili oziroma niste presegli? Zdaj je skrajni čas, da rečemo bobu bob. 

So dnevi, ko se lažje odločamo in dosegamo vse zadano, in dnevi, ko se počutimo zabetonirani, utrujeni ter neodločeni. Izčrpani. Prazni? To so opomniki naše duše, da trenutno ne skrbimo dobro za sebe in da ne stopamo po svoji poti. Res ni težko uganiti, kajne? 

Teden pred nami nam bo pomagal izluščiti odnose, navade, obveznosti, zanimanja in pa situacije, v katerih več ne vidimo smisla. Ne oklepajte se jih. Ne trudite se jih izboljšati. Poslušajte sebe in klic, ki se prebuja. Kam vas vabi?

VPRAŠANJA V POMOČ
Kaj vas vse bolj zanima?
H komu vas vse bolj vleče?
Kdo si želite biti?
Ste varni?
 
UGODEN ČAS ZA
Novo poklicno pot
Skrb za zdravje
Gradbena dela
Premagovanje strahu
 
Število življenjske poti 1
Omejitve so za vas izziv. V tem tednu pa bi se lahko pojavilo nihanje ter negotovost, kateri boste težko pripisali razlago. Razmislite v globine.
 
Število življenjske poti 2
Premiki se obetajo predvsem na področju medsebojnih odnosov. Bodite odločni ter predvsem ljubeči do sebe. Morda pa je (končno) čas za ''ne''? 
 
Število življenjske poti 3
Ste oseba navdiha in optimizma, ki pa se lahko usmeri tudi v črnogledost. Razmislite. Se res tako epsko slabo konča, ali je vredno poskusiti in preveriti? 
 
Število življenjske poti 4
Bolj boste učinkoviti kot sicer, zato bodite pozorni na svoje misli. Kaj dejansko razmišljate, v kakšni energiji dejansko ste večino dneva? Bodite pozitivni. 
 
Število življenjske poti 5
Sprejmite nekaj, na kar niste bili pripravljeni. Konec ni izguba. Je pridobitev. Kaj ste pridobili, ko ste neko vedenje, način delovanja opustili?
 
 Število življenjske poti 6
Samozavestno v nov dan. Izjemno dober čas za vse novo, pa naj gre za poseben nakup ali nov romantičen odnos. Izbirajte novo. Svoj novi Jaz.
 
Število življenjske poti 7
Nekdo vam lahko pomaga, zato se ne zatekajte v svojo lupino, kjer se počutite varni. Bodite obdani z ljudmi, kateri zaupate. Presenečeni boste.
 
Število življenjske poti 8
Obdaja vas posebno kreativna energija, zato ji ne dovolite, da bi vam pričarala grozljivko, ko vendar lahko ustvarite najlepšo filmsko uspešnico. 
 
Število življenjske poti 9
Malček bolj resno boste razmišljali, zato obstaja možnost, da boste sebe omejevali. Imejte noge na tleh, a ne pozabite posegati po zvezdah. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.