Magazin > Horoskop in Numerologija
579 ogledov

NuMeRoSKoP ta teden od 26. 8. do 1. 9. 2019

numerologija Shutterstock
Sprejmite z Ljubeznijo in odobravanjem SEBE, da bi vas sprejeli drugi!

Lekcije 36. tedna:
Otroka razumemo, da je le otrok in, da še ne zna drugače. Vsi imamo ljudi v svoji okolici, ki se včasih obnašajo prav otročje in nezrelo, kajne? Se tudi vi kdaj? Vam to očitajo? Bodite dovolj samokritični, da opazite tudi sebe, kadar bi lahko delovali bolje in … naučite se ravnati drugače.

Celo življenje se učimo in rastemo. Spremembe se venomer odvijajo. Če se zanemarimo, pa pač v negativni seri in razpadamo, namesto, da bi se utrdili. Takšna je pač narava življenja.

Nihče izmed nas še ne zna vsega napraviti popolno, pa tudi vi ne. Torej, bodite dovolj samokritični in se opazujte, kaj lahko spremenite, kje sta potrebna učenje in rast ter nato delujte. Poiščite knjige, delavnice, morda nasvet, oziroma način, da se boste naučili ravnati bolj zrelo.

Energija tedna nam pomaga pozdraviti preteklost. Pričakujete lahko, da bo potrkala na vrata.

VPRAŠANJA V POMOČ
Kaj bi spremenili, če bi lahko?
Kdo bi si želeli biti in zakaj?
Kaj boste storili še danes?
 
UGODEN ČAS ZA
Delo z energijami
Zaključevanje
Zdravljenje preteklosti


Število življenjske poti 1
Preteklosti ne morete spremeniti, lahko pa spremenite svoj pogled na njo. Ničesar niste izgubili, tudi časa ne, če ste se nečesa naučili.
 
Število življenjske poti 2
Posvetite se načinu komunikacije in medsebojnim odnosom. Ste na enakovrednem mestu, ali se prilagajate in želite v ospredje?
 
Število življenjske poti 3
Prisluhnite notranjemu otroku. Je prestrašen? Si ne želi nazaj v preteklost? Bodite sami za sebe varno okolje.  Vse zmorete! Pogumno!
 
Število življenjske poti 4
Trdo delo prinaša nagrade, je res? Je to vaš način razmišljanja? Morda se gradbeni delavci ne bi strinjali z vami. (Bolj) cenite svoj čas in delo.
 
Število življenjske poti 5
Idealen čas za selitev in pa premik v vaši zavesti. Kako lahko svet dojemate kot bolj varen in sebe kot bolj sposobne? Zaupajte v sebe.
 
Število življenjske poti 6
Ljubezen bo vladala vašim dnevom. Bodite nežni do sebe in do drugih. Idealen čas a romantičen zmenek (lahko tudi s seboj).

Število življenjske poti 7
Zdaj pa si vzemite čas, da bi analizirali in razpredali o življenju in o sebi. Ste zadovoljni z vsemi aspekti življenja? Kdo pa sploh ste?
 
Število življenjske poti 8
Pred vami je čas manifestiranja, zato bodite še posebno pozorni na svoje misli in energijo, ki ju oddajate in sprejemate. Čudeži so vaši!
 
Število življenjske poti 9
Sprejmite vse čudežno, ki ga življenje nudi. Sedaj. Ne čez čas in ne, ko bo zgodilo nekaj pomembnega. Zdaj ste živi. Zdaj ste tu. Sprejmite.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.