Magazin > Horoskop in Numerologija
21 ogledov

Numeroskop – teden 12.5.–18.5.2008

Žurnal24 main
Smo v obdobju, ko si bomo vzeli več časa za prijatelje in ljudi, ki so nam blizu; več časa in energije bomo namenjali odnosom, ki so nam pomembni.

Močnejši bomo v komunikaciji in izražanju samih sebe, čeprav bomo bolj upoštevali želje drugih.

Število življenjske poti 1
Tale teden vas bo razganjalo od dobre volje in navihanosti. Tako kot norčavo dete se boste zabavali, kljub morda nekoliko povečanemu obsegu dela. Pričakujete lahko, da se vam bo posrečilo vse, česar se boste lotili. Opazili boste, da je svet takoj lepši, če se soočite z njim z nasmehom na obrazu.

 

Število življenjske poti

Število življenjske poti nam pove, za kaj smo bili rojeni, da postanemo. Izračunano je iz našega datuma rojstva in ni spremenljivo.

Število življenjske poti 2
Pričakujete lahko krajše obdobje resnosti in kopico obveznosti, ki si jih boste nakopali na glavo, predvsem ker težko rečete ne. Proti koncu tedna se potrudite na miren način postaviti meje tem zahtevam in pričakovanjem ter si vzemite čas le zase. Komunikacija je vaš adut – izkoristite ga tudi v takih položajih.

Število življenjske poti 3
V tem tednu se boste težje zbrali in posvetili delu, ker vam bodo po glavi hodile misli o veliko zabavnejši tematiki, tudi kaka nova simpatija ni izključena. Ne silite se v nekaj, če vaša energija teče drugam, kar zagotovo ne brez razloga. Prisluhnite sebi ter položaj prilagodite svojim potrebam.

Število življenjske poti 4
Vaša družina bo vaša prioriteta, težko pa boste našli toliko časa, kot bi si ji ga želeli nameniti. V službi ali šoli vas čaka več obveznosti; a kljub temu boste uspeli najti čas zase, za svoje najbližje in tudi za počitek. Pazljivi bodite, da od sebe ne zahtevate preveč. Nikakor ne morete biti popolni, sploh pa ne kar na vseh področjih obenem.

Število življenjske poti 5
Iskali boste nekaj oprijemljivejšega, kar bi potešilo vašo željo po sprostitvi in zabavi – tokrat vam ne bo pomembno le, da se imate lepo, temveč si boste želeli tudi kakovosti le le-tega. Nekoliko netipično za vas si boste želeli globine v odnosih. Ne bo vam ključen trenutni vpliv vašega ravnanja, temveč vas bo zanimala daljnosežnost.

Število življenjske poti 6
Pred vami je podjeten teden, v katerem boste pretehtavali in preračunavali skoraj vse; koliko svojega časa komu posvetite in koliko svoje energije podarite, začeli boste ceniti to, kar dajete drugim. Potrudite se zavedajte tega, kajti navadno v življenju dajete veliko več, kot prejemate.

Število življenjske poti 7
Počutili se boste nekoliko nelagodno, kajti v vas bodo izvirala čustva, zaradi katerih vam bo neprijetno; sicer ne bodo sama po sebi negativna, ne boste žalostni ali razočarani – le ne bo se vam dalo ubadati s temi čustvi, zato boste raje, kot da bi se soočili z njimi, določene stvari kar končali.

Število življenjske poti 8
Polni boste energije; iskali boste dogajanje in akcijo, ne boste samo prekipevali od idej, temveč jih boste kar izvajali. Spet se boste počutili na vrhu sveta in zmagoviti – izkoristite to pozitivno energijo in se podajte v do sedaj še neznane vode, kajti uspešni boste. Dovolj imate razvit šesti čut in previdnost, torej – zaupajte vase.

Število življenjske poti 9
Zdelo se vam, da ste se prelevili v ciganko z magično kroglo, kajti ta teden bo vaša intuicija delovala pospešeno – poslušajte svoj notranji glas in vodilo. Bodite previdni le v razpoznavanju, kdaj vas vodi intuicija in kdaj vas vodijo čustva. Povežite se z ljudmi, ki so vam podobni – tako boste lahko črpali veliko podpore.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.