Magazin > Horoskop in Numerologija
14 ogledov

Numeroskop - teden 17. 3 - 23. 3. 2008

Žurnal24 main
Ta teden bo vse prej kot dolgočasen, saj bo poudarek na ustvarjanju, barvitosti ter norčijah. Dopustite otroku v sebi, da se igra.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 1
Zdaj je čas, da se pripravite na praznične dneve in organizirate svoj čas. V krasitvi in pripravi pirhov boste tokrat še posebno inovativni.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 2
Ta teden bo v znamenju izražanja svojih vidikov in stališč. Ugotovili boste, da se s prijazno besedo daleč pride.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 3
Ta teden vam je pisan na kožo, polni boste optimizma ter dobre volje, zato pustite svoji domiselnosti prosto pot in preprosto uživajte v svoji norčavosti.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 4
Dogajanje tega tedna vas bo utrujalo; morda se vam bo večkrat dozdevalo, da je polovica cirkusa okoli vas preveč.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 5

V tem tednu si vzemite en dan samo zase in svojo zabavo. Ostale dneve pa se posvetite poslovnemu življenju, ker vas čaka ravno na tem področju srečno naključje.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 6
Ta teden bo v znamenju dekoracij, olepševanja vaše okolice, tako doma kot tudi na delovnem mestu. Proti koncu tedna boste občutili nekaj čustvene napetosti ter preobremenjenosti.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 7
Vaš perfekcionizem bo v tem tednu opazen, saj si boste želeli več barve in nov videz, a zdelo se bo, da nič ni dovolj dobro za vas.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 8
Kar nekaj časa boste posvetili prijateljem in družini, kljub temu, da boste zadržanejši, bo komunikacija odprta in vesela. Sprostite se.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 9
V tem tednu boste aktivni in optimistični. Izrazili boste nekaj, kar čutite že dalj časa in si s tem odvrgli skalo s srca. Proti koncu tedna se posvetite družini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.