Magazin > Horoskop in Numerologija
20 ogledov

Numeroskop - teden 19. 5. – 25. 5.

Žurnal24 main
Obeta sem nam teden dobre volje ter domiselnosti. Zdaj je čas, ko si lahko privoščimo ustaviti za hip ter uživati v trenutku, izpiti radost in razigranost vsakega sončnega žarka ali pa kapljice dežja. CaRPe DieM …
Število življenjske poti 1
Nenamerno vam bo uspelo najti drobne malenkosti, ki bodo najbolj dolgočasna opravila, ki jih ne marate, spremenila v bolj prijetna. Tudi če sovražite likanje ali pa menjavo olja v avtomobilu, tokrat stvar ne bo tako zelo "zatežena", kot se zdi običajno.

 

Kako izračunati svoje število življenjske poti?

Število življenjske poti 2
Naravnost razganjalo vas bo od energije, ki jo boste z veseljem porabljali v dobri družbi svojih prijateljev in znancev. Pozabite na suhoparno načrtovanje tedna ali pa na dolgočasen vsakdanjik, ki bi ga preživeli več ali manj sami …

Število življenjske poti 3
Odkrivali boste lepoto življenja, pa naj vas tale izjava, ki spominja na Shakespeara, ne zavede … Usmerjeni boste v družino in presenetilo vas bo, kako zelo vam stojijo ob strani. Poplačate jim lahko s tem, da jim končno pokažete, kdo pravzaprav ste.

Število življenjske poti 4
Čaka vas obdobje odkrivanja samih sebe. Čas je, da premostite neka prepričanja o vas samih, ki vas vlečejo nazaj ter vam onemogočajo razvoj. V vas se včasih tepeta želja po svobodi ter čut za odgovornost. Sprostite se ter uberite zlato srednjo pot.

Število življenjske poti 5
Obeta sem vam finančno zelo ugoden čas, katerega vpliv bo občuten še kak mesec. Ne dovolite, da drugi krojijo vaše odločitve ter vas usmerjajo na področjih, kjer sami blestite. Imate dober čut za marketing in promocijo, zdaj uporabite še vplive ustvarjalnosti tega tedna ter … bodite zmagoviti!

Število življenjske poti 6
Vstopate v obdobje intenzivnih čustev, ob katerih vas bo mikalo, da bi se, ali umaknili in potlačili svoja čustva, ali prekinili zvezo z osebo, ki jih zbuja v vas. Naj vas ne bo strah, intenzivnost se bo proti koncu tedna umirila; od vas pa je odvisno, ali se boste imeli lepo ali boste po domače povedano komplicirali.

Število življenjske poti 7
Končno se prebujate iz zimskega spanca. Zdramili ste se in se pretegujete ter previdno presojate, kaj in kako. Bodite drzni in verjemite sami vase. Samo zato, ker še nihče ni določene stvari naredil tako, kot bi jo zdaj vi, še ne pomeni, da je kaj narobe z vami … Kako so že odkrili smodnik?

Število življenjske poti 8
Zaupajte svoji intuiciji ter ji dovolite prosto pot. Polni boste idej, zamisli ter optimizma. Verjemite, da je možno in uresničilo se bo! V vas se trenutno združujeta vaša sposobnost organiziranja ter smisel za ustvarjanje. Izkoristite vplive trojke, ki je ustvarjalna, in naslikajte svojo sliko.

Število življenjske poti 9
Obeta se vam obdobje dobre volje ter neobremenjenosti, vzemite si čas zase in živite vsak dan posebej. Uporabite topel občutek optimizma in vere zato, da dokončate tiste zadeve, ki so vam načeloma zoprne in jih radi odlagate.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.