Magazin > Horoskop in Numerologija
16 ogledov

Numeroskop – teden 24. 3.–30. 3. 2008

Žurnal24 main
Ta teden je pod vplivom števila 4, kar pomeni dokaj nemirno obdobje, usmerjeno v delovne obveznosti in tudi v razmišljanje o prihodnosti. Pazite na svoje zdravje.
ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 1
V nasprotju s splošno napovedjo pričakujte dejaven teden, poln dobre volje in kar nekaj nepredvidenih dogodkov. Lahko se vam obeta krajše potovanje v kraj blizu vas.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 2

V tem tednu boste posvetili največ svojega časa družini in domu – lahko, da se boste lotili spomladanskega čiščenja ter urejanja dokumentov. Možno je, da si boste naložili preveč nalog.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 3
Zdaj je pravi trenutek, da si vzamete čas zase, za samorefleksijo in introspekcijo. Zadajte si krajše in dolgoročnejše načrte, razmislite, kakšni so vaši cilji in česa si želite. Predvsem pa – spočijte si.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 4
Želeli boste uveljaviti svoj prav, tudi kadar se boste morda motili; težko boste sprejemali tujo avtoriteto, ker jo boste dojemali kot diktaturo v razmerju do vas in vaše svobodne volje. Umirite se. Sicer pa dober teden za urejanje financ.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 5
Pred vami je dokaj čustven teden, v katerem boste končali določene odprte zadeve na ljubezenskem področju. Razpeti boste med svojimi željami in tem, kar se od vas pričakuje; med obvezami in svobodnim dihom ...

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 6

Čaka vas dinamičen teden, v katerem boste želeli postaviti stvari ne le na svoje, temveč na svoje novo mesto. Na določene situacije, ki so vas težile, boste dobili nov vpogled; bodite fleksibilni ter prisluhnite.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 7
Prisluhnite svoji intuiciji – kaj vam šepeta? Znotraj vas se porajajo občutki in slutnje, ki jih ne želite upoštevati. Zaupajte vase in upoštevajte svoj šesti čut. Posvetite nekaj časa starim prijateljskim vezem, ki ste jih zanemarjali.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 8
Ustvarjalnost, ki je niste uspeli izraziti prek praznika, vas bo kratkočasila v tem tednu. Polni boste novih, nenavadnih idej, pa naj bodo povezane z delom, z urejanjem dolgočasnih zadev ali pa z načinom umivanja zob …

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 9

Pazite na svoje zdravje v teh dneh, pijte več vode, popazite na vnos vitaminov in mineralov. Predvsem se sprostite in ne dopustite stresu, da izpije vašo življenjsko energijo – naj vas ne vodijo čustva, temveč razum.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.