Magazin > Horoskop in Numerologija
15 ogledov

Numeroskop – teden 5.5.–11.5.2008

Žurnal24 main
V zraku je pomlad, končno nas grejejo sončni žarki, v nas se prebuja energija, ki nas žene v nove podvige ter aktivnost – zdaj smo pod vplivom števila 1, ki je dejavno in pogumno.

V nasprotju s preteklim tednom, je zdaj pred nami obdobje, ko bomo preizkušali novitete, sklepali bomo nova poznanstva, se lotili nečesa nepoznanega. Izkoristimo to energijo tudi za to, da postavimo meje, kadar si nekdo preveč lasti naš čas ali energijo – enka namreč podpira samozavest, neodvisnost in individualnost vsakega posameznika.

 

Katero je moje število življenjske poti?

Število življenjske poti   1
Zavedajte se, da je vsak odnos sestavljen iz dveh enakovrednih delov, ena polovica ste vi, druga pa oseba, s katero ste v odnosu, pa naj gre za prijateljski, ljubezenski ali pa le površinski odnos. Zdaj je čas, da oblikujete svojo polovico takšno kot si želite, da jo druga stran občuti. Obenem pa tudi, da drugo osebo sprejmete tako kot je.

Število življenjske poti   2
Prišel je čas, da se odmaknete iz ozadja ter izrazite vso svojo domišljijo, nenavadne ideje ter inovativnost v običajnih rutinskih opravilih. Pokažite svetu, da niste siva miška in izrazite vse svoje barve v polnem sijaju. Uporabite optimistično energijo tega tedna za podvige, za katere prej niste imeli poguma.

Število življenjske poti   3
V tem tednu boste polni zamisli in novih upanj, a se boste počutili ovirani na svoji poti do uresničitve le teh. Možno je, da vas čaka povečan obseg dela ali kak dan slabšega počutja. Poskrbite, da boste dovolj počivali ter pijte več tekočine kot običajno. Naslednji teden nosi viharnejše vibracije, zato vam bo počitek dobro del.

Število življenjske poti   4

Dozdevalo se vam bo, da ravno ko bodo stvari stekle po nekem ustaljenem redu ter se bodo umirili duhovi, bo prišel vetrič, ki bo testiral trdnost tega. Ne trudite se trmasto vztrajati pri svojem – življenje se giba, raste ter se razvija – zaupajte v ta proces in se gibljite z njim. Zdaj ni čas za nazadovanje – novosti tega tedna so pozitivne.

Število življenjske poti   5
Kljub želji, da bi se brezskrbno podali v nove dni, posvetite nekaj več časa vašemu domu in svoji družini – včasih ni dovolj biti le malo več časa doma – kvaliteta tega časa je veliko bolj pomembna. Ali ste na tekočem kaj vašim bližnjim največ pomeni, česa si želijo ter kaki so njihovi načrti, projekti? Ali morda še pomembneje – kdaj ste jim to  nazadnje izrazili?

Število življenjske poti   6
Kot član neke celice, pa naj bo to družina, prijateljska družba, služba/šolski razred ali športno društvo, ste nepogrešljiv del tega skupka. Zdaj je pravi čas, da oblikujete svojo individualno podobo znotraj vsake od njih. Kaka je vaša vloga in kakšni ste vi? Če vam slika, ki jo vidite o sebi, ni všeč, je zdaj najugodnejši čas, da se pogumno soočite s tem in to spremenite.

Število življenjske poti   7

Ta teden bo ugodno vplival na vaše finance ter podjetnost vas samih – četudi rezultati morda ne bodo otipljivi že takoj, si vzemite čez kak teden ali dva čas za samorefleksijo in opazili boste, da ste odločnejši v svojem razmišljanju ter da razlog za tisti nenapovedan dohodek pravzaprav sega v to obdobje.

Število življenjske poti   8

Morda se boste počutili sebične, a prav je, da se usmerite vase in rečete ne osebam, ki vas izkoriščajo na kakršnem koli področju. Morda se težje postavite zase ali pa ste v tem previhravi – uberite srednjo, umirjeno pot in se preprosto potrudite biti VI – ne da bi se obremenjevali s tem, komu ugajate ter komu ne. Le vi ste pomembni.

Število življenjske poti   9
Čeprav vas velikokrat bolj skrbi za človeštvo kot za vas same, je zdaj čas, da poskrbite ravno zase. Odtujite se od skupnih ciljev ter znotraj teh poiščite sebe in si postavite svoje individualne cilje, ki so v skladu z glavnim tokom. Ste dragocen del celote, kateri dodajate svoj odtenek – poskrbite, da bo ta čiste in bleščeče barve.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.