Magazin > Horoskop in Numerologija
17 ogledov

Numeroskop – teden 7. 4.–13. 4. 2008

Žurnal24 main
V tem tednu si bomo želeli urejanja in poliranja; naj vse deluje tako, kot mora: doma, v službi, v družini, v medsebojnih odnosih …

Velika verjetnost je, da si bomo želeli svoj dom pospraviti, da bo kot iz škatlice, organizirati svoje delovno okolje do zadnje pikice … To je naravni proces, ki spodbuja tok energije, k nam vabi novosti in odpravlja tisto, kar je že preživeto in za nas ne skriva ničesar več.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 1
Osredotočali se boste na spremembe na sebi; iskali boste tisto, kar vam podarja notranji mir. Pred vami je dokaj miren teden, ko boste previdnejši v svojih odločitvah; ničesar ne boste jemali tako, kot se zdi na prvi pogled.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 2
Zdaj je pravi čas za podjetnost; pa naj gre za popust pri nakupu novega sesalca za prah ali zvišanje plače ali pa še kaj večjega … Prišel je čas za spremembo na bolje, zato ne odlašajte – pokažite svojo pravo vrednost; vaš trud naj bo viden in pričakujte poplačilo zanj. Ni važno, ali boste to naredili v službi, doma, med prijatelji ali v šoli … VI ste pomembni!

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 3
Stožilo se vam bo po vidnih rezultatih svojega dela; svojih načrtov – morda ne bi bilo nespametno ponovno preceniti svojih ciljev; morebiti ste si jih zastavili nekoliko previsoko ali pa prenizko. Vprašajte se – kaj pričakujem zase? Dovolite čustvom, da se izrazijo, nato pa še trezno presodite, kako in kaj.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 4
Zdelo se bo, da nimate nič časa zase, čeprav boste večino časa posvečali sebi. Od vas bodo pričakovali veliko mero prilagodljivosti, kar vam bo pobralo kar nekaj energije. Ne pričakujte od sebe popolnosti in takoj vam bo nekoliko lažje. Proti koncu tedna izprežite in se resnično sprostite ter zabavajte.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 5
Želeli se boste postaviti v ospredje in vsem povedati, kar jim gre, ter dodati še nekoliko napotkov, kako naprej. Na drugi strani bo želja, da bi bili tiho, naredili svoje in šli gledat televizijo … Izrazite svoje misli brez razburjanja, nato pa naredite, kar mislite, da je prav. Škoda je vaše dragocene življenjske energije za prepiranje.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 6
V sebi boste čutili željo po izražanju svoje ustvarjalnosti; ta se lahko izrazi s poskusom novega načina oblačenja ali z namenom prepleskati stanovanje (zelo barvite ideje bi se vam lahko porodile) ali z novim načinom urejanja papirologije in podobno … Izrazite, kar čutite v sebi, pa naj gre za pisanje, slikanje, petje, ples ali pa le zlaganje perila v omaro.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 7
Nekoliko nezadovoljni boste sami s seboj v tem času, ne boste gotovi, v kateri smeri se premikate, česa si želite od življenja, ampak boste čutili potrebo po podrobnem načrtu, kaj in kako. Tuhtali boste, ali so prej zadani cilji še veljavni ali ne. Pričakujte deloven teden, ko boste težje našli čas zase in za kakovosten počitek.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 8
Privoščite si nekaj zabave ta teden – sprostite se in uživajte v nečem, česar še nikoli niste počeli. Tako ali tako se boste težko osredotočali in boste samo slabe volje, če boste na silo poskušali. Energije tega tedna iščejo nekaj novega in predvsem sprostitev – s tem si boste nabrali novih moči in idej za naprej, in vsi vemo, da je to dragoceno.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 9
Ali čutite sladkost v svojem življenju? Če je ne, se jo ta teden potrudite poiskati. Uživajte v vsaki nalogi in takoj bo lažje. Bodite pazljivi, da od sebe ne pričakujete preveč, kajti ste po močnim vplivom števila 6. Veliko časa boste posvetili pomoči drugim – vzemite si tudi čas zase in za svoje potrebe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.