Magazin > Horoskop in Numerologija
13 ogledov

NuMeRoSKoP za 29. 8.–4. 9. 2011

Lili Sorum Anže Godec
Ob prehodu v mesec september se soočamo z lastno storilnostjo – stojimo za svojimi besedami; ali so naše besede prav v nasprotju z našimi dejanji? Uravnovešamo energije našega notranjega sveta in zunanjih zaznavanj. Iskrenost in korektnost bosta še posebno pomembni.

Število življenjske poti 1
Potrudite se uravnovesiti vaša čustva. Pomembno je, da ne govorite eno, počnete drugo. Tokrat tudi beg pred resničnostjo ne bo več pomagal, niti agresija, da bi tisto, kar je očitno, odrinili stran.

Število življenjske poti 2
Pomembno je, da se odločite, česa si želite vi, kajti v tem času se boste morali postaviti zase. Stojte za tem, v kar verjamete. Čeprav ste velikokrat raje zadržani, sedaj ni čas za sramežljivost.

Število življenjske poti 3
Katere osebe vam lahko priskočijo na pomoč? Kdo vam lahko nudi oporo? S kom se lahko povežete in čigav nasvet bi bil dobrodošel? Sprejmite ponujeno roko. Sedaj je čas za vas.

Število življenjske poti 4
Čeprav ste izjemno previdni, tokrat ni čas za omahovanje. Zaupajte tudi bolj nenavadnim mislim in se pogumno spustite v lov za svojo srečo. Morda vas čaka popolnoma drugje, kot ste si mislili.

Število življenjske poti 5
Poprimite se dela, ki je potrebno, da bi dosegli zadano. Čeprav rezultati ne bodo vidni kar takoj, pa je pomembno, da vztrajate. Ne obupajte ob prvih ovirah. Zaupajte vase. Takoj sedaj.

Število življenjske poti 6
Spreminjali boste pristop k doseganju zadanega – morda bi morali nekoliko spremeniti smer cilja, ne pa le način, kako ga dosegate. Bodite zvesti sebi. Bodite spoštljivi do sebe, ne le do drugih.

Število življenjske poti 7
Čustva bodo zelo intenzivna v tem času – pomembno je, da jih ne odrivate. Čeprav ste navajeni delovati na podlagi razuma, to ni vedno prava pot. Prisluhnite intuiciji. Prisluhnite sebi.

Število življenjske poti 8
Odmaknili se boste od čustvenega vrveža in pričeli bolj razumsko dosegati cilje. Pot, dolga tisoč milj, se prične s prvim korakom (Lao Tze) – kljub dvomom stopite pogumno na svojo pot.

Število življenjske poti 9
Izzivov se boste lotevali veliko bolj poslovno in sistematično kot sicer. Čeprav niste vajeni tovrstnega delovanja, naj vas to ne ovira, da bi vztrajali pri zadanem. Vzemite stvari v svoje roke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.