Magazin > Horoskop in Numerologija
20 ogledov

NuMeRoSkOp za teden 10.–16. 2. 2014

srne srnjad sneg zima Shutterstock
Je razum naš sogovornik ali diktator?

Previdnost je vedno dobrodošla. Pozorni pa bodimo, da sistem razmišljanja, ki ga imamo, dejansko ne ovira našega razvoja, namesto da bi ga podpiral. Delujmo po kmečki pameti, a ne iščimo strahu in ovir. Iščimo rešitve!

Število življenjske poti 1
Kaj deluje? Kaj se je izkazalo za učinkovito in za vas primerno? Torej, držite se tega, a vseeno poskušajte tudi novo in drugačno. Ne držite se ustaljenega za vsako ceno.

Število življenjske poti 2
Prenehajte vztrajati v situaciji/navadi/odnosu, ki je že zdavnaj minil, a ga vi umetno ohranjate pri življenju. Spoštujte sebe in odnehajte. Tudi to je modrost in ne poraz.

Število življenjske poti 3
Pogumnejši boste kot sicer, torej ta teden izkoristite za podvige, s katerimi odlašate: pogovor, nov začetek in podobno. Veter je za vas ugoden, torej kar pogumno naprej.

Število življenjske poti 4
Intuicija v tem času deluje okrepljeno, torej ji prisluhnite. Pojdite korak naprej, vprašajte jo in bodite pripravljeni sprejeti odgovor, čeprav ni pričakovan ali zaželen.

Število življenjske poti 5
Ustvarjajte, bodite igrivi in se posvetite sebi. A vseeno – nasvet: resno vzemite pripombo, ki vam bo izrečena kot v šali. Nekdo si je ne drzne povedati neposredno.

Število življenjske poti 6
Prevzemite odgovornost za svoja dejanja, razmišljanja in tudi čustva. S tem boste nehote dobili številne odgovore, ki jih neutrudno iščete.

Število življenjske poti 7
Dovolite toku Življenja, naj vas spreminja. Ne razmišljajte preveč in ne analizirajte, dovolite, da se nekaj zgodi in to občutite. Doživite. Izkusite. Boste drugič razmišljati.

Število življenjske poti 8
Čustva vam bodo pomagala priti do odgovorov in smernic. Komu zaupate in ali je prav, da osebam, ki so se izkazale za kače, slepo verjamete? Razmislite.

Število življenjske poti 9
Trezno razmislite o aktualni tematiki. Da, saj vem, ste oseba čustev in notranjega občutka in odločate se na podlagi notranjega miru. Tokrat pa le uporabite pamet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.