Magazin > Horoskop in Numerologija
20 ogledov

Numeroskop za teden 11. 3. do 17. 3. 2013

Lili Sorum Anže Godec
Intuicija je glas naše Duše – prisluhnite ji; govori nam preko občutkov v srčku.

Enajsti teden leta 2013 nas bo opomnil na našo notranjo modrost ter Intuicijo. Kolikokrat preslišimo droben glasek, ki Vam želi dobro, ker so glasovi naših programov (starši, strahovi, Preteklost in podobno) preglasni. Naučimo se ločevati cvetje od plevela.

Število življenjske poti 1
Kaj vam notranji otrok sporoča? Znate prisluhniti sebi in svojemu glasku? Včasih sam ritem vsakdanjih obvezno povozi tisti posebni čas, ki bi si ga morali vzeti za sebe.

Število življenjske poti 2
Zaupajte v svojo modrost. Je že res, da več glav več ve, ampak tudi vaša pamet ni za pustiti vnemar. Ne sprašujte najprej okolice. Vprašajte najprej sebe. In zaupajte si, da ste modri.

Število življenjske poti 3
Vas spremembe begajo, preplašijo in ste sprva sumničavi? Prisluhnite notranjemu glasku. Ki ga je občutiti v srčku. Strah vpije v glavi, ne prihaja iz občutka miru. Tako ju ločite.

Število življenjske poti 4
Čustva morda dojemate kot šibkost, a to niso. Čustva so dokaz, da imamo živ srček. Pogumno se soočite s svojimi občutki in jih ne racionalizirajte. Kaj se trudite utišati, preslišati?

Število življenjske poti 5
Marsikdo potrebuje dokaz, da se zaveda, da je nekaj resnično. Vam se običajno mudi za nečem novim, preden se prepričate ali je staro za opustiti. Upočasnite se in upoštevajte glas duše.

Število življenjske poti 6
Se kdaj zgodi, da preveč podjetno odreagirate na svoja čustva? Čustva niso enačba, odnos z nekom pa lahko postane. Kadar se to zgodi, ste prodali svojo dušo. Kaj vas ni škoda?

Število življenjske poti 7
Radi prisluhnite intuiciji, a vseeno hrepenite po znanstveno dokazljivih dejstvih. Kako lahko poiščete srednjo pot in zadovoljite obe plati? Okolici pomagajte z nasvetom in trezno glavo.

Število življenjske poti 8
Na nov način se boste lotevali starih vzorcev. Presekati je potrebno vezi, ki vas ne podpirajo in ne krepijo. Tudi vaše lastno ravnanje, ki je za vas škodljivo ali meji na otročje.

Število življenjske poti 9
V tem tednu bo vaša intuicija delovala še posebno močno zato si le vzemite več časa za introspekcijo in pogled vase. Pomembno je, da ste v sozvočju z notranjostjo. Vedno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.