Magazin > Horoskop in Numerologija
21 ogledov

Numeroskop za teden 13. 4 – 19. 4. 2015

Lili Sorum Anže Godec
Dnevi karme meseca aprila združeni v enem samem tednu.

Pokazali bomo svoj pravi obraz, kajti pritisk bo premočan. Šestnajsti teden je povezan s karmičnim številom 16/7, ki razkriva bistvo in globino. Prične se s 13. v mesecu in zaključi z 19, vmes pa so nanizana še vsa ostala karmična števila (naštejmo: 13, 14, 16 in 19).

Pripravimo se na teden, ko se bo dvigalo na površje vse, kar še ni predelano ali na nek način prečiščeno. Stare zamere, konflikti, strahovi, jeza, zavrnitev, občutek manjvrednosti, nepomembnosti itd. Ne obupujte in ne vdajte se pritisku. Sprejmite ta teden kot prijazen opomnik na nepredelano. Naj bo ogledalo nam samim ter ne čas obsojanja drugih. Vsak izmed nas ima dovolj dela sam s seboj in svojim lastnim osebnostnim, čustvenim ter duhovnih razvojem. Izkoristite ta čas torej za učenje, ne obsojanje.

Število življenjske poti 1
Ste oseba, ki je hitra v odločanju in iskanju nečesa novega. Tokrat ne razmišljajte o koraku naprej, dokler ne umirite sebe in niste prepričani, da stopate po srednji poti.

Število življenjske poti 2
Če v preteklem tenu niste zbrali dovolj moči, da bi se postavili na noge ali pa sebe okrepili, izkoristite energijo sedaj zato, da zaključite. Nič ne gre na silo.

Število življenjske poti 3
Zaupajte v najbolj šibke točke sebe, da so popolne točno take, kot so. Vi ste popolni točno taki, kot ste, saj sicer ne bi bili vi. Ne zmrdujte se niti nad eno samo lastnostjo. Sprejmite sebe.

Število življenjske poti 4
Prisluhnite modrosti osebe, ki je podobno že preživela. To pa ne pomeni, da storite podobno ali da ubogajte nasvet. Presodite, česa se lahko naučite iz njene izkušnje.

Število življenjske poti 5
Ste oseba trenutka in iskrice spontanosti, zato lahko bistvo sebe izgubite, ko zaznate nekaj razburljivega. Umirite se ter poglejte v svojo globino: kaj pravzaprav pogrešate? Iskreno?

Število življenjske poti 6
Vse, kar ste upali, da ste skrili ali premostili, bo priplavalo nazaj na površje. Kot motna reka, ki nosi umazanijo izpod skal. Naj vas ne bo sram, potrudite se popraviti storjeno.

Število življenjske poti 7
Mikalo vas bo tako ali drugače pobegniti pred dejstvi, ki so dobesedno pred obrazom. Ne iščite izgovorov, ne skrivajte se – soočite se in poiščite pot, ki je korektna in poštena.

Število življenjske poti 8
Čustva bodo močnejša, srce bo preglasilo um. Slaba vest naj nima mesta v tem pogovoru. Potrudite se pogledati na celotno sliko od daleč. Odgovorni ste samo za sebe.

Število življenjske poti 9
Obeta se vam nekoliko naporen teden, saj bo razum želel preglasiti notranji občutek ter čustva. Pomembno je, da zaupate svoji intuiciji, četudi se vam zdi, da govori neumnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.