Magazin > Horoskop in Numerologija
4 ogledov

NuMeRoSKoP za teden 14. 3. do 20. 3. 2016

Lili Sorum Anže Godec
Sledi notranjemu glasu!

Mnogokrat bolj zaupamo potrditvam, ki jih prejmemo od zunaj, kot glasku, ki kriči znotraj. Poglobimo se v razlog. Naučimo se preglasiti dvom ter uporabiti intuicijo kot našo najboljšo prijateljico. 

Bi dejali, da ste do sebe prijatelj/ica? Ste ljubeči? Se sprejmete? Bi dejali, da določene poteze pri drugih razumete in sprejemate, medtem, ko jih na sebi obsojate?

Mesec februar nas je učil bolj ljubečega odnosa do sebe in drugih. Nič ni narobe, kadar smo strogi do sebe. Potrudimo pa se biti ljubeči. Nič ni narobe z nami. Sprejmimo vse dele sebe. Vsi odtenki šele oblikujejo mavrico. 

Število življenjske poti 1
Domišljija nas lahko zavede po poti pretirane samopotrditve ali pa celo sramežljivosti. Da, tudi vam se to lahko zgodi. V katerih primerih ste preveč mehki in do sebe strogi?

Število življenjske poti 2
Odprite se spremembam, ki se obetajo. Jih čutite v zraku? Drznite si iti prek meje udobja in poznanega – sami. Nihče vas ne rabi držati za rokice. Popolnoma varni ste.

Število življenjske poti 3
Sprostite obilico kreativne energije znotraj vas. Ustvarjajte – a na nov, drugačen, bolj svoboden in drzen način. Naj ne bo mej, naj ne bo razmišljanja; naj obstaja le kreativa. 

Število življenjske poti 4
Čustva naj vodijo misli in ne obratno. Običajno so čustva naš odziv na miselni dražljaj. Dovolite si občutiti in nato razmišljati. Zveni preprosto, kaj? Naj bo to vaš izziv v tem tednu.

Število življenjske poti 5
Ste bitje iskrice trenutka in spontanosti, a v tem času bo razum nagajal in vas morda celo karal zaradi odločitev, ki ste jih sprejeli v ''vročici trenutka''. Ne premlevajte. Doživite.

Število življenjske poti 6
V sebi vse veste. Vsi odgovori so znani, le um se oklepa pradavnine, da malo pretiravam. Poslušajte sebe in zgolj sebe. To ni sebično. To je edino ljubeče do vas samih.

Število življenjske poti 7
Dovolite, da, kar razumsko sprejemate, iz glave pride v srce. Um naj se poveže s srčkom in le občuti. Nič drugega ni potrebno. Ne naprezajte se; sprostite se. Ne zahtevajte ničesar.

Število življenjske poti 8
Ko sprejmemo dobro in navidez slabo, torej preprosto vse in zaupamo, da smo v redu taki kot smo, se dogajajo čudeži. Torej, sprejemajte in sprejmite. Teden prebojev je tu.

Število življenjske poti 9
Odprti boste uvidom in sporočilom, ki se bodo zdela iz drugih dimenzij. Ne ustrašite se, prisluhnite. Ni pomembno, ali razum lahko s tem operira ali ne; važno je, da slišite sporočilo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.