Magazin > Horoskop in Numerologija
14 ogledov

NuMeRoSkOp za teden 14. 6. do 20. 6. 2010

Žurnal24 main
Čustvenost in pretirani odzivi prejšnjega tedna se bodo umirili. Vsakodnevnih izzivov in nalog se bomo lotevali bolj razumsko.

 

Od sebe bomo pričakovali popolnost. Zahtevali bomo več kakovosti in vestnosti, tudi natančnosti.

Število življenjske poti 1
Kakšne so vaše sanje, kar se tiče vaše poslovne poti? Kakšni so vaši cilji na poklicni poti? Jim sledite ali ste bolj usmerjeni v osebno plat življenja, morda družinsko? Uporabite ta čas, da uravnovesite vsa področja življenja, tudi če le tako, da si zastavite svoje cilje bolj jasno in dovršeno. Noben veter ni ugoden za ladjo brez cilja. Zapomnite si.

Število življenjske poti 2

Še vedno boste bolj ranljivi in občutljivi v dojemanju sveta in okolice. Mnogokrat se vam bo zdelo, da ni poti naprej ali pa da nimate moči, da bi po njej stopali. Uporabite ustvarjalen vzgib letošnjega leta, ki vas podpira v izvirnosti in novostih. Večkrat vas bo mamilo, da bi preprosto opustili zadano, kar pa tudi ni rešitev. 

 

Lekcije tedna: Kako ravnate, kadar se v vas zbujajo mešani občutki? Ali zaupate svojemu šestemu čutu ali se zatečete k razumu ali vam uspe uravnovesiti oba? Kdaj projicirate svojo preteklost in domnevate, da bo prihodnost enaka – pa naj gre za pretirano črnogledost ali pa optimizem (in posledično lenobo)?

 

Število življenjske poti 3
V čustvenih odnosih se boste bolj postavili zase, a pazljivi bodite, da v svojih prepričanjih ne boste preveč zaletavi in trmasti. Obenem pa je mogoče, da boste eksplozivni in zaletavi v svojih odzivih. Zelo modro je premisliti, preden se dejansko odločite. Ta teden bo poln trenutkov, ki jih boste kasneje verjetno obžalovali.

 

Število življenjske poti 4
V nasprotju s svojimi navadami boste čutili potrebo po pogovoru in razumevanju, a tokrat vas osebno. Pomemben vam bo pravilen pretok informacij in medsebojno sodelovanje. Bodite pozorni, da ne vztrajate trmasto samo zato, da lahko dokažete, da imate prav, četudi ima prav tudi vaš sogovornik. Nekaj več pozornosti namenite tudi čustvom in intuiciji, ki jih običajno zanemarjate.

Število življenjske poti 5
V sebi boste čutili več ustvarjalnosti in radosti, vsekakor pa tudi več občutljivosti na kritiko in kakršnokoli obliko agresije. Ne bodite mimoza in ne jemljite si preveč k srcu zadev, ko niso uperjene proti vam. Potrudite se pozitivno pogledati na vsak položaj in poiskati skrit pozitiven pomen. Dnevi bodo tako veliko lepši.

Število življenjske poti 6
Vaša čustva se bodo sicer umirila, a potreba po varnosti se bo povečala. Prebudil se bo dvom in strah, obenem pa to lahko uravnovesite z zavedanjem, ki ga nosite v sebi. Načeloma niste tip človeka, ki bi se bal svoje sence, zato boste tudi črne misli, ki vas bodo morda obhajale, preusmerili v pozitiven pogled na svet. Iskali boste dokaz. Potrditev. Dobili jo boste. 

Število življenjske poti 7
Nihali boste v prav vsem – razpoloženju, mnenju, razmišljanju, odločitvah. V tem tednu ni priporočljivo sprejemati življenjskih odločitev, je pa zelo primeren čas, da dovolite domišljiji, da vas ponese na svojih krilih preko meja tega, kar do zdaj poznate in se vam dozdeva sprejemljivo. Tako si lahko razpon svojega dojemanja razširite in razprostrete svoja krila.

Število življenjske poti 8
Obeta se vam teden, čustveno podoben prejšnjemu. Razum bo deloval le občasno, a preglasil ga bo notranji glas. Nekaj znotraj vas svari in vodi – prisluhnite. Zavedajmo se, da smo veliko več kot le fizično telo. Vpliv tega tedna vas uči o notranji razsežnosti. Kdo ste in zakaj ste na svetu? Komu lahko pomagate, koga objamete? Vsi smo angeli, če se tako odločimo.

Število življenjske poti 9
Čas, v katerem boste pod vplivom čustev, nato pa pod hladnim treznim razmišljanjem uma. Zaupajte lastni intuiciji in vodstvu. Če potrebujete dokaz, da ravnate pravilno, ga zahtevajte od Boga, življenja, vesolja (karkoli vam je pač blizu). Ne dvomite vase in svojo iskrenost; razen takrat, ko si sami sebi ne upate priznati resnice. Je to zdaj?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.