Magazin > Horoskop in Numerologija
22 ogledov

NuMeRoSKoP za teden 15.–21. 7. 2013

Lili Sorum Anže Godec
Sami izbiramo, s kakimi osebami se družimo. Naj bodo zaupanja vredne in naj naše življenje bogatijo.

Povežimo se med seboj. Življenje je pot, ki jo prehodimo in ne cilj, ki ga dosežemo. Kdor polaga vso energijo v dosežek, dovoli, da kot voda skozi prste, spolzi mimo lepota vsakega trenutka in dneva. Ne dovolite stresu in tempu Življenja, da Vam vzame občutek, da ste živi.

Število življenjske poti 1
Dovolite si nekaj več norčavosti. Razveselite svoje drage. Presenetite nekoga, ki tega od Vas nikakor ne bi pričakoval. Bodite sonček v oblačnem dnevu. No, dajmo.

Število življenjske poti 2
Premagajte zadržanost in sramežljivost. Sedaj ni čas, da bi se skrivali. Pomembni ste in ravnajte s seboj spoštljivo. Tudi, če to pomeni, da se nekomu zamerite.

Število življenjske poti 3
Izrazite svojo senzualno plati. Ne bodite sramežljivi in ''popeglani''. Bodite odprti in čutni. Sedaj je čas za jagode in penino in vse, o čemer skrivoma sanjarite.

Število življenjske poti 4
Ne boste se mogli izogniti čustvom, ki bodo vse glasnejša. Zakaj bi bežali pred lastnim srcem? Ne pometajte pod predpražnik. Ne zanikajte sami sebi kaj čutite. Pogumno.
Število življenjske poti 5
Želeli boste delovati bolj preudarno. Razum je vsekakor dobrodošel, saj običajno delujete impulzivno. Premislite preden odreagirate na buren način. Hitro Vam bo žal.

Število življenjske poti 6
Uravnovesite svoje potrebe in kar je izvedljivo. Veste, najbolj nevarna so naša prepričanja, da delamo za tuje dobro. Pot v pekel je tlakovana z dobrimi nameni.

Število življenjske poti 7
Niste oseba, ki bi jo čustva lahko prevzela do te mere, da ne bi mogla funkcionirati, a vseeno je zdaj tak čas. Dovolite si čutiti, sicer Vas bodo čustva ''povozila''.

Število življenjske poti 8
Prerojeni ste. Novi Jaz je tu. Uživajte v letu, metulj dragi. Na gosenico, ki ste nekoč bili pa le pozabite. Je del Preteklosti. Poletite naprej, sreči in Sreči naproti.

Število življenjske poti 9
Odnosi bodo zavzemali pomemben del vsakodnevnika v tem tednu. Kdo ste in kaj doprinašate ter kaj točno dopuščate in sprejemate? Izbira je vedno vaša. Ste polovica odnosa.

Število življenjske poti si lahko izračunate tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.