Magazin > Horoskop in Numerologija
20 ogledov

Numeroskop za teden 16. 12 do 22. 12. 2013

Lili Sorum Anže Godec
''Varnost je občutek v srcu. Prav tako Ljubezen.''

Še vedno smo pod vtisi sprememb prejšnjega tedna. Še vedno se zadeve spreminjajo. Tokrat bomo vsi deležni vihravosti na področju čustev, srca, doma in občutka varnosti. Kar pomeni tudi močnejše občutke krivde in strahu pred neznanim.

Število življenjske poti 1
Ker ste dinamična oseba, včasih pozabite na temelje v lastnem hitenju. Tokrat se boste sprva upirali in se trudili racionalizirati svoja čustva, ki pa so premočna, da bi popustila.

Število življenjske poti 2
Odločnost je trenutno edina pravilna izbira. Dovolj je bilo potrpežljivosti in zanikanja lastnih čustev in slabšega počutja. Kdor do vas ni spoštljiv, nima mesta v vašem življenju. Postavite se zase.

Število življenjske poti 3
Pustite za seboj, kar ni namenjeno. Dovolite, da odide. Ne obujajte spominov, ki bolijo in v bistvu ničemur dobremu ne služijo več. Kaj niste bili dovolj potrpežljivi? Čaka vas še veliko lepega.

Število življenjske poti 4
Zagon, ki se je prebudil znotraj vas, ima svoj namen. Ste oseba, ki potrebuje brco v zadnjo plat in deležni ste je bili. Sedaj pa napredujte. Nič hudega, če gre le počasi. Napredujte.

Število življenjske poti 5
Ne prelagajte odgovornosti na druge in ne bežite. Namesto, da bi kazali s prstom na druge, jih primite za roke in skupaj poiščite srednjo pot, po kateri pa le vztrajajte do konca.

Število življenjske poti 6
Bi življenje, ki ga imate, želeli svojemu otroku? Kaj bi mu želeli boljšega, bolj ljubečega? No, spremenite to v svojem življenju. Veste, prepričana sem, da ni nemogoče. Le drznite si.

Število življenjske poti 7
Prevzemite odgovornost za lastna dejanja in prepričanja. Notranja naravnanost je pomembna. Zelo. Če verjamete, da je denar slab, boste revni. Če verjamete, da ljubezen boli, boste osamljeni ...

Število življenjske poti 8
Končno čas presenečenj in čas za vas. Kako lahko sebe bolj ljubite, cenite? V objemu koga ste srečni in radostni? No, objemite to osebo in jo/ga pocortajte. Vzemite si čas.

Število življenjske poti 9
Čustva bodo imela glavno besedo, ne glede na to, ali vam to prija ali ne. Prisluhnite svoji intuiciji, ki je najbolj prvinski občutek, s katerim smo se rodili. Dovolite sebi voditi sebe.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.