Magazin > Horoskop in Numerologija
31 ogledov

Numeroskop za teden 16. 3. – 22. 3. 2015

Lili Sorum Žurnal24 main
Umirimo energijo in gradimo – kaj?

Včasih pozabimo stopiti korak stran in si s potrebne distance ogledati celotno situacijo ter sebe. Ali je res tako intenzivno, kot doživljamo? Je res tako hudo, žalostno ali fenomenalno, kot se zdi? Vprašajmo se, kako pa se vse skupaj zdi nekomu drugemu? Ali bomo čez 10 let še vedno enakega mnenja?

Življenje raste in se spreminja – tako kot tudi mi. In tako tudi naši dragi okoli nas. Vsi in vse se spreminja. Kadar si ne vzamemo časa, da bi se malo povprašali, kako smo, kdo smo in si ogledali, kaj se dogaja okoli nas, gre lahko veliko dragocenega mimo nas.

Enajsti teden nosi energijo Mojstrskega števila 11/2, ki simbolizira intuicijo – kaj nam govori?

Število življenjske poti 1
Naj bo vaš pogled, ko zjutraj odprete oči, optimističen. Vzkliknite, kako lep dan me čaka danes, in nato poskočno odkorakajte v kopalnico. Lotevajte se novih projektov in dodatnih obveznosti z nasmehom.

Število življenjske poti 2
Ne prelagajte dela na druge, tokrat jim raje pomagajte. Prisluhnite, razumite, sočustvujte in svetujte. Objemite. Nasmehnite se in spodbudite. Če smo iskreni, v tem tudi vi sami najbolj uživate, kajne?

Število življenjske poti 3
Ste ugotovili, da ste se spremenili bolj, kot bi si mislili? Verjemite, to je šele začetek. Ko se bo letošnje leto zaključilo, boste drugačna oseba. Sami pa usmerjate, ali bo sprememba pozitivna ali boste obupali?

Število življenjske poti 4
Prisluhnite čustvom. Naučite se razlikovati glas čustev, glas intuicije in glas razuma. Lažje bo na poti odločitev, ki se vam obetajo v letošnjem letu. Naj bodo vaše in ne ''po navodilih ali pričakovanjih''.

Število življenjske poti 5
Odmaknili se boste od vrveža, da bi si nekoliko uredili misli in čustva. Sami pred seboj se ne morete skriti, zato se boste raje sami s seboj pogovorili. Bravo, zelo pohvalno. Super boste opravili.

Število življenjske poti 6
Določene odločitve se bodo pokazale za pravilne, a le pod pogojem, da ste prejšnji teden zbrali potreben pogum in potegnili črto. Sicer bodo v tem tednu - namesto, da bi vas spoštovali - spet hodili po vas.

Število življenjske poti 7
Obdobje zaključevanja – česa ne potrebujete več? Katera prepričanja, pričakovanja, odnosi in energija, navade ne služijo svojemu namenu? Morda ste pa le preveč odrasli, da bi se šli igrice ali tolerirali nezrelost?

Število življenjske poti 8
Nov začetek, val samozavesti in občutek svobode, neomejenosti. Si nečesa niste drznili? Sedaj je čas, da ravno to storite in vztrajajte. Metanje puške v koruzo ne pride v poštev. Česa si želite?

Število življenjske poti 9
Vaš notranji občutek vas nikoli ne prevara. Prisluhnite mu, ne le za odgovore za vas, temveč tudi za druge. Zakaj ne bi s prijateljem/prijateljico delili uvida?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.