Magazin > Horoskop in Numerologija
22 ogledov

NuMeRoSkOp za teden 16. 4. do 22. 4. 2012

Lili Sorum Anže Godec
Pred nami je čas, ko je pomembno, da sami prevzamemo odgovornost za vse, kar se nam dogaja v odnosu z drugimi osebami.

Kako bi lahko doprinesli več lepega v prav vsak naš odnos? In, seveda, ne pozabite, da je najbolj pomemben odnos, ki ga imate, odnos, ki ga negujete sami s seboj.

Število življenjske poti 1

Izražajte se - svojo pristnost, radost in tudi občutljivost. Bodite neustrašni. Zaupajte okolici, da bo spoštovala Vaša čustva. In Vas. Predvsem pa ne pozabite najprej Vi izkazati spoštovanja njim.

Število življenjske poti 2

Opustite trmo in vztrajanje pri svojem. Sedaj je čas, da pokukate tudi na drugo stran ograje in dovolite tudi drugi strani zgodbe njeno avtentičnost. Čustva zameglijo razum in dojemanje dejstev.

Število življenjske poti 3

Nihali boste v svojih prepričanjih in prav je tako - tako dovolite tudi drugačnih razsežnostim, da se izrazijo. Pomembno pa je, da ne dajete svoje besede, dokler je nimate resnično namena obdržati.

Število življenjske poti 4

Čustven teden, ki bo odprla tudi kako rano iz preteklosti, za katero ste verjeli, da je dolgo zaceljena. Nič hudega - danes niste v tisti situaciji; danes ste močnejši in bolj zreli. Kako jo danes doživljate?

Število življenjske poti 5

Odmaknili se boste v lastne misli. Eno je, da si vzamete čas, da razmislite, analizirate; nekaj popolnoma drugega pa je biti užaljen in kuhati mulo; pa ujčkati trmo Sami presodite za kaj gre v Vašem primeru.

Število življenjske poti 6

Bolj odločno se boste lotevali vsega okoli sebe. Možno je, da boste bolj slabe volje kot sicer. Pomembno je, da postavite meje. Nič ni narobe z Vašo prijaznostjo, ampak z zlorabo le-te; katero seveda dovoljujete sami.

Število življenjske poti 7

Znova so pred Vami čustva, za katera ste verjeli, da so umrla. Česa Vas učijo? Kaj Vam govorijo? Čemu niste prisluhnili takrat, pa bi morda bilo modro, da ne ponovite te napake? Varni ste, poglejte globoko Vase.

Število življenjske poti 8

Čas novih zagonov in neke sile, ki se je prebudila znotraj Vas. Stopate na novo pot, ki pa vključuje tudi druge osebe. Koga boste povabili ob sebi na Vašo Življenjsko pot? In predvsem, zakaj? Pomembni ste tudi Vi.

Število življenjske poti 9

Teden prečiščevanja odnosov. Obdobje, ko poglejte Resnici v oči. Kdo ste Vi in kaj čutite do xx? Bodite iskreni. Ni pisanih pravil, kaj ste dolžni čutiti do nekoga in kaj ne. Edino pravilo je, da ste iskreni sami do sebe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.