Magazin > Horoskop in Numerologija
1 ogledov

Numeroskop za teden 18. 5. do 24. 05. 2015

Lili Sorum Anže Godec
Jaz in ti, skupaj sva midva. Svet postaja celota.

Energije se bodo pretakale preko nas in nas spominjale, da nismo sami na svetu. Morda bomo  potrebovali toplo besedo in razumevanje, ali pa bi se od nas to pričakovalo. Če razumemo, da je odnos preprosto pretok energije, ne bomo kalkulirali, koliko in kaj smo vložili v določen odnos, ampak se bomo zavedali, da smo vlagali tudi v sebe.

Število življenjske poti 1
Pobrišimo prah z odločitev, ki so zastarele, in z navad, s katerimi izgubljamo čas. Ker ste energični, včasih ne opazite, da trošite svojo energijo brez pravega učinka. Spoštujte sebe.

Število življenjske poti 2
Kljub vaši sposobnosti, da se prilagodite drugim, vas spodbujam, a se tokrat vprašajte najprej, kaj VI menite, kako se počutite, kaj potrebujete in ali to prejemate? Ne pozabite na sebe.

Število življenjske poti 3
Srček se nikoli ne moti. Kadar nas boli, pravijo, da nekaj ni prav. Je kaka možnost, da si razlog za bolečino razlagate napak? Morda pa le ni tako hudo ali tako slabo? Je možno?

Število življenjske poti 4
Prepoznajte svojo resnico, svoja načela in vrednote, nato temu primerno postavite svoje prioritete. Obdajte se z osebami, ki razmišljajo na vam podoben način. To boste našli podporo.

Število življenjske poti 5
Odločitev je le prvi korak, akcija je naslednji. Ne odlašajte več in vztrajajte pri tistih odločitvah, katerih si niste želeli odločiti. Četudi je neprijetno, ne bežite več, sami pred seboj.

Število življenjske poti 6
Dovolite si zapreti rane. Dovolj je bilo. Ne podoživljajte, ne razmišljajte na stari način in kmalu boste tudi čutili na nov način. Naj bo le-ta do vas ljubeč in spoštljiv. Ljubezen ne boli.

Število življenjske poti 7
Unikat ste. Kar ne pomeni, da je treba  neumorno analizirati vsako najmanjšo podrobnost. Ste mora pozabili sebe sprejeti kot celoto?  Sebe, z vsemi lastnostmi; navidez slabostmi in vrlinami.

Število življenjske poti 8
Objemite svet okoli sebe z Ljubeznijo in sprejemanjem. Dovolite si biti sprejeti prav na vseh koncih sveta, v vseh koščkih svoje realnosti. Veliko več ljudi vas v srčku nosi, kot se zavedate.

Število življenjske poti 9
Občutite pretok energije in prepoznajte dragocena sporočila. Zaznajte sebe in razločite svojo energijo od tuje. Ni vse vaše, kar se pretaka po vaših mislih in občutkih. Veliko je naučenega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.