Magazin > Horoskop in Numerologija
22 ogledov

NuMeRoSkOp za teden 19. 3.–25. 3. 2012

Lili Sorum Anže Godec
Obdobje preskušanja, obdobje testiranja in obdobje Resnice. Teden, ki navidezno spominja na leto 2011. Opazujte se.

Število življenjske poti 1
Spoštovanje sebe vam bo dajalo potreben pogum za korak naprej, spoštovanje drugih pa bo tista razlika med povprečjem in vašo žlahtnostjo.

Število življenjske poti 2
Obdobje zaključevanja je lahko zelo čustveno ali zelo razumsko. Izbira je vaša. Ni pomemben zaključek, pomembno je Življenje po novem rojstvu.

Število življenjske poti 3
Resnica nas osvobodi, pravijo. Kaj za vas pomeni izraz svoboda? Kaj moč odločanja? Dovoljujete svoji preteklosti in strahovom, da to počnejo namesto vas?

Število življenjske poti 4
Kolikšen del zgodbe poveste in kolikšen zadržite zase? Vaša trma je včasih prazna. Dopustite tudi drugim osebam njihovo Resnico.

Število življenjske poti 5
Izražanje svojega mnenja je včasih lahko naporno. Si vzamete dovolj časa, da vas druga stran razume, ali raje odidete? Dinamika je vaša značilnost. Tudi beg.

Število življenjske poti 6
Kako prepoznati Resnico, ko pa ima strah velike oči? Zaupajte vase in v svojo moč. Zavedajte, da nekaj, kar nikoli ni bilo resnično dobro, ni popravljivo.

Število življenjske poti 7
Vaše razpoloženje se bo spreminjalo in nihalo. Ne sprejemajte nobenih pomembnih odločitev, vsekakor pa raziskujte in zbirajte podatke. Prisluhnite nasvetu.

Število življenjske poti 8
Teden nasprotja. Podobno kot v letu 2011 boste razpeti med umom in srcem. Če je tako, se niste (žal) lansko leto ničesar naučili. Tokrat se potrudite ravnati bolje.

Število življenjske poti 9
Resnica in Resničnost. Čutite razliko? Realnost? Kaj znotraj vas, je le iluzija, ki se jo trudite preseči? Zakaj? Je treba Življenje zapletati? Carpe diem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.