Magazin > Horoskop in Numerologija
16 ogledov

NuMeRoSKoP za teden 19. 7.−25. 7. 2010

Žurnal24 main
Obeta se nam teden, ko bomo nihali med svojimi in tujimi potrebami. Prav je, da se obojim enakovredno posvetimo in jim ugodimo.

Obeta se nam teden, ko bomo nihali med svojimi in tujimi potrebami. Prav je, da se obojim enakovredno posvetimo in jim ugodimo. Raziskujmo SEBE znotraj odnosov z drugimi osebami. Razvijajmo samostojnost, obenem sodelujmo in bodimo tovariški. Povezujmo se z drugimi, a ne izgubimo svoje individualnosti.
 
Število življenjske poti 1
V sebi boste spet čutili veliko ustvarjalne energije, dobre volje in optimizma, iz vas bodo vrvele hudomušne domislice ter nagajivost. Okolica in situacije vas bodo ovirali v vašem doživljanju, zdelo se vam bo, da težko po resnici poveste drugim, ne da bi vas takoj poskušali popraviti v vaših pogledih.
 
Število življenjske poti 2
Kljub povečanemu obsegu dela vas bo presenetilo dejstvo, da vam bodo osebe okoli vas pomagale in bodo zelo razumevajoče do vas. Naj vam ne bo neprijetno sprejeti ponujene prijaznosti, kajti tudi vi, kadar ponudite pomoč in oporo, to počnete z iskrenim namenom, da bi nekomu pomagali. Ne zapirajte torej vrat drugim.
 
Število življenjske poti 3

V tem tednu vas čaka kar nekaj razgibanosti, treba se bo prilagajati in uporabiti svojo izvirnost za spreminjanje v zadnjem hipu. Vleklo vas bo v naravo ali na potovanje v toplejše kraje. Slišali boste novico, katero boste težko sprejeli. Ne sprejmite nobenih hitrih odločitev, temveč si vzemite dan ali dva za premislek.

Lekcije tega tedna:

Kdaj ste pretirano pohlevni in kdaj preveč zahtevni?

Ali nihate med ukazovalnostjo in poslušnostjo?

Kdo ste do sebe in kakšni ste do drugih? Kakšne razlike so med vašim ravnanjem z različnimi osebami? Do koga ste spoštljivi, do koga zadirčni in do koga ponižni?

Število življenjske poti 4
Želeli si boste več miru v vsakodnevnem vrvežu in morda se vam bo včasih dozdevalo, da se svet ne meni za vas, kar vam bo sicer sprva ugajalo, a si boste zaželeli družbe in povezovanja s svojimi dragimi. Zakaj čakate na druge? Organizirajte večerjo ali jih povabite na čaj, pomladni piknik ali nekaj podobnega. Vedno ste lahko vi tisti, ki daje pobudo.
 
Število življenjske poti 5
Zanimalo vas bo mistično in nerazložljivo, iskali boste podatke in naključja ter poskušali razvozlati skrivnost, pa naj gre za nekaj, kar ste slišali, ali za situacijo, v kateri se sami nahajate, ali pa nekaj, kar ste naključno prebrali, obeta se vam detektivski teden, ko boste aktiven raziskovalec.
 
Število življenjske poti 6
Pričakujte podjeten teden, ko se boste trudili opraviti določene obveznosti namesto drugih, obenem pa bodite pozorni, kaj vam lahko pripomore na vaši poslovni poti in razvoju. Iz prav vsake situacije in dogodka se lahko nekaj naučimo, torej zavihajte rokave in bodite pridna čebelica, splačalo se bo.
 
Število življenjske poti 7
Pred vami je obdobje, ko bo treba opustiti določene navade in testirati prepričanja, ki jih nosite v sebi, naj vas ne bo strah priznati, če ste se zmotili, kajti na napakah se učimo; niste popolni in prav nihče nima pravice tega zahtevati od vas. Konec tedna boste dojeli, ali ste ravnali prav ali ne, vsekakor pa bo čustveno napet teden.
 
Število življenjske poti 8
Obetajo se vam nova sodelovanja in povezovanja; presenečalo vas bo, komu vse lahko pomagate in kdo bo vam priskočil na pomoč, ne da bi zato prosili. Ne bojte se novih izzivov, ki se vam postavljajo na pot, temveč jih jemljite kot možnost rasti in razvoja, vašega uspeha. Poskrbite zase, kot bi to storili za svojega najboljšega prijatelja.
 
Število življenjske poti 9
Znašli se boste v situacijah, kjer boste lahko sogovorniku pomagali iz stiske s sočutjem in pozornostjo – poslušajte svoj notranji glas in svetovali boste pravilno; zavedajte se, da včasih že samo sprejemanje, razumevanje in poslušanje osebe v stiski dela čudeže. Ali preprost objem in topla beseda spodbude.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.