Magazin > Horoskop in Numerologija
12 ogledov

NuMeRoSKoP za teden 2. 12. – 8. 12. 2013

števila, številke, numerologija Shutterstock
''Sanjariti med oblaki je prijetno. A imejmo noge na tleh.''

Sanjarjenje je pomemben del življenja, saj nam polaga na srce hrepenenje po nečem več. Željo po sreči in občutku miru. Duhovnost je sestaven del življenja tako kot je tudi čustvenost. Nemogoče se je kar skriti. A vseeno, potrebujemo korenine, da bi v materialnem svetu lahko ustvarjali; ne samo visokoleteče želje in cilje.

Število življenjske poti 1
Nekoliko bolj razdražljivi boste, a to naj ne bo ovira za sprostitev. Čaka vas nekaj sprememb v zadnjem hipu in tudi sami boste bolj kot ne nestanovitni v lastnih odločitvah in izbirah.

Število življenjske poti 2
Čustva bodo vodila vaše odločitve v tem času. Bodite pozitivno osredinjeni. Ko ste deležni opazke, ki vam ni pogodu, je ne sprejmite kot napad na vas osebno; ampak kot opazko.

Število življenjske poti 3
Strah ima velike oči, domišljija pa ne pozna meja. Včasih je ta kombinacija lahko zelo naporna in pazite, da se je ne nalezete te dni. Previdnost ni odveč, ampak naj vas ne ohromi.

Število življenjske poti 4
Polagajte močne temelje. Kaj lahko danes storite, da bi okrepili svoj položaj na poslovnem področju? Česa se lahko naučite, katero spretnost izpopolnite, kako bi se potrudili bolj?

Število življenjske poti 5
Zaključevanja običajno nosijo s seboj strah pred novim. Tokrat se ne ozirajte nazaj; ne greste v Preteklost. Glejte naprej, bodite osredotočeni na svoje cilje. Izhajajte pa seveda iz sebe.

Število življenjske poti 6
Novi pričetki zahtevajo pogum. Definitivno niste oseba, ki bi bila šibka. Ste čustveni, a tudi močni. Sedaj je popoln čas, da zberete moč za korak naprej. Stran od slabega. Cenite sebe.

Število življenjske poti 7
Prisluhnite intuiciji. Pomembno sporočilo vas čaka, da mu prisluhnete. Umirite se, pogovorite sami s seboj in svojimi dragimi osebami. Razrešili boste nepričakovan nesporazum.

Število življenjske poti 8
Nagajivost naj vam pomaga pri iskanju bolj igrivih načinov razreševanja izzivov. Izvirnost. Radi ste domiselni, torej – uživajte v ustvarjanju. Prisluhnite svojemu srčku in duši.

Število življenjske poti 9
Obeta se vam bolj delaven teden, ko bi si želeli, da bi se zadeve odvijale hitreje. Previdnost pri uradnih zadevah v tem času no odveč. Drobni tisk, posebni pogoji in podobne zanke so možne.

Izračun števila življenjske poti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.