Magazin > Horoskop in Numerologija
12 ogledov

NuMeRoSKoP za teden 2. – 8.9. 2013

Lili Sorum Anže Godec
''Prvi korak je zapreti vrata in se obrniti STRAN od njih.''

Prenehajmo z odlašanjem. V tem tednu udejanjimo odločitve. Odločili smo se, da ne bomo več kadili, kako bomo to dosegli? Če imamo v glavi sliko abstinenčne krize, bo cilj težje dosegljiv, kot če se osredotočimo na občutek zadovoljstva ob lažjem dihanju, boljši kondiciji in podobno… Jutra brez kašlja so definitivno prednost, kajne? Na tak način se lotevajmo zadanih, zahtevnejših ciljev.

Število življenjske poti 1
Pred vami kar mrgoli novih možnosti. Sprostite se, nikamor se vam ne mudi. Opazujte, zbirajte informacije in analizirajte. V tednu po 9.9. bodo stvari stekle kar same od sebe.

Število življenjske poti 2
Morda se ne zavedate koliko oseb vam je pripravljenih priskočiti na pomoč. Morda ne veste, da vas veliko ljudi v srčku nosi. Vaša domača naloga je, da to opazite in ste hvaležni.

Število življenjske poti 3
V tem času boste še posebno navihani. Vaša nagajivost bo postala nalezljiva in prinesli boste dobro voljo s seboj, kamorkoli se boste odpravili. Torej, ne ždite sami doma, temveč…

Število življenjske poti 4
Nekoliko bolj delaven teden vas bo spomnil na premnoge obljube, ki vam jih (časovno) nikakor ne uspe izpolniti. Dokler jih ne ''oddelate'', ne obljubljajte ničesar za vnaprej.

Število življenjske poti 5
Pričakujete lahko preobrat. Naj gre za nekaj nepričakovanega, kar se bo zgodilo ali pa si boste preprosto premislili. Močna sprememba se vam obeta v tem času. Sprejmite. 

Število življenjske poti 6
Zatrta čustva bodo vladala vašemu doživljanju. Pričakujete lahko izbruhe agresije, če v tem letu niste delali na samospoštovanju in Ljubezni do sebe. Bodite potrpežljivi do sebe.

Število življenjske poti 7
Prebudila se bo zvedavost in znova boste raziskovali nekoč opuščene teme. Prijal vam bo čas za branje/delavnice in podobno. Čas je za osebnostno rast in raziskavo notranjosti. 

Število življenjske poti 8
Izjemno pozitivno obdobje za poslovne podvige. Čas za korak naprej, za samostojnost in prevzemanje vajeti v svoje roke. Pogumno. Prijal vam bo vodilni položaj. Ne ukazujte.

Število življenjske poti 9
Pretrgajte vezi, ki vas omejujejo. Razumeti je potrebno, da tak odnos, naj gre med dvema osebama ali nemara delovno razmerje, ni dober ne za eno ne za drugo stran. Dovolj je bilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.