Magazin > Horoskop in Numerologija
435 ogledov

NuMeRoSKoP za teden  2. do 8. 1. 2023

numerologija Profimedia
V novo leto stopamo pod vplivom retrogradnega Merkurja, ki ga bomo v prvem tednu še posebno čutili, vsak na svoj način.

Prvi teden bo takoj postregel z vplivi števila 7 (seštevek letnice), ki prinašajo bolj introvertirano energijo: Morebitni nesporazumi tako ne bodo presenečenje.

Pojavila se bo potreba po nekaj več, po napredku in pa po delu na sebi. Kot mnogokrat bomo tudi letos postavljali nove cilje v novem letu. Opazili boste, da so se vaše vrednote v zadnjih letih spremenile. Ker smo stopili v leto dela na sebi, duhovne in osebne rasti, naj bodo vaši cilji s tem usklajeni. 

Vsak posameznik je unikat. Vi ste unikat. Naj bodo prvi dnevi novega leta odsev vas in ne pričakovanj okolice. Morda boste potrebovali več miru in počitka, časa zase – s tem ni nič narobe. 

Bodite kot zvedav triletnik. Raziskujte sebe. Raziskujte oseb, v katero ste se spremenili v zadnjih letih. Kdo ste?
 
VPRAŠANJA V POMOČ:
Kaj občutite, če vas vprašam, kje potrebujete NAPREDEK?
Ne spremembo, ne ponovno priložnost, temveč NAPREDEK. 
 
UGODEN ČAS ZA:

Duhovno rast
Osebno rast
Prepoznavanje podzavestnih vzorcev

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Vzemite si čas za pogovor s seboj. Kako ste kaj? Ustavite se in si postavite to vprašanje. Kako ste kaj?

Število življenjske poti 2
Kakšne osebe vas obdajajo? Vas izpolnjujejo? Vzemite si kvaliteten čas za sebe in ti dve vprašanji, četudi vam morda odgovori ne bodo všeč.

Število življenjske poti 3
Vprašanje tedna je: česa vas je najbolj strah? Pa, bi bilo resnično tako grozno, ali vas je morda preveč strah? Naj vas dvomi ne hromijo. 

Število življenjske poti 4
Katerim spremembam se upirate? Morda gre za napredek, morda gre le za potrebno po bolj prostem vdihu in izdihu, le vi veste kaj.

Število življenjske poti 5
Ljubezen do sebe ni nikoli lahka. Bi dejali, da imate sebe točno takšne, kot ste, iskreno radi? Te dni bi lahko bili malo bolj dramatični.
 
Število življenjske poti 6
Lažje se boste dokopali do odgovora na tole vprašanje: živite svoje poslanstvo, ali živite za druge? Ste kdaj na prvem mestu?
 
Število življenjske poti 7
Potreba po rezultatih bi se lahko povečala. Bi dejali, da ste produktivni in učinkoviti? Včasih ostajamo le pri idejah (zaradi perfekcionizma).
 
Število življenjske poti 8
Poraja se vprašanje. ali znate sprejemati resnično dobro za sebe? Včasih nimamo sita. Zdaj je čas, da spremenite svoje pogoje dostopa.
 

Število življenjske poti 9
Vemo, da ste duša sočutja, a včasih ste do sebe hudobni. Morda je zdaj pravi čas za vas.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.