Magazin > Horoskop in Numerologija
7 ogledov

NuMeRoSkoP za teden 22. 02. do 28. 02. 2010

Žurnal24 main
Zadnji teden februarja bo izredno čustveno obarvan. Zdelo se bo, da prehajamo meje dovoljenega in mogočega.

Možne so prenagljene odločitve in neodgovorno ravnanje, tudi razhajanja, končevanje odnosov, tako romantičnih kot tudi prijateljskih.

Število življenjske poti 1
Morda boste navzven delovali sebični, a končno boste postavili sami sebe ter svoje mnenje pred pričakovanja drugih. Veliko večino zadev, ki se jih boste lotili, boste tudi opustili še preden, bi se jim lahko v popolnosti posvetili. Spet opozarjam: ne sprejemajte nobenih življenjskih odločitev v tem času. Raje uporabite dinamiko tega tedna, da opazujete, kam vse (v prepovedane vode) vas mami življenje.

Število življenjske poti 2
Pričakujete lahko obilo razburkanosti na področju komunikacije ter odnosov. Predvidevati je, da boste povedali veliko več kot bi sicer in tudi hitreje bili pripravljeni pretrgati stike z osebami, ki so vam sicer na tak ali drugačen način blizu. Bodite iskreni in se ne skrivajte za svojo sramežljivostjo. Zdaj je čas, da se postavite zase in razčistite tudi boleče stvari in pustite v preteklosti bolečino ter žalost. Jutri je nov dan. Naj bo lep.

Število življenjske poti 3
Iskali boste ventil za izražanje svojih misli ter predvsem čustev. Kdo ste, kaj čutite ter česa si želite, bo v tem tednu zelo jasno opazno. Ne skrivajte se za oklepom, kadar ste mnenja, da vas okolica ne bi sprejela take, kot ste. Raje zamenjajte okolico. Pomembni ste in najpomembnejši odnos, ki ste ga imeli in ga boste kdaj koli imeli, je odnos vas do vas. Spoštujte sebe in svoje bistvo dovolj, da se postavite zase. Kadar koli.

Število življenjske poti 4
Trudili si boste prizemljiti in umiriti čustva, ki bodo divjala v tem času. Kljub temu, da ste tip človeka, ki potrebuje varnost, boste sami sebe presenečali v tem času z zamislimi ter hrepenenji, ki vam prej niso bila poznana. To pomeni le, da pogrešate te stvari v življenju. Zdaj pa razmislite, kaj točno lahko storite, da jih dosežete? Nihali boste med vztrajanjem, med opuščanjem in pa med novostim, ki se pojavljajo na čustvene, področju.

Število življenjske poti 5

Lekcije tega tedna:

Koliko ste čustveno stabilni? Ali poslušate svoje srce? Kako pogosto se vaše sanje spremenijo? Ali jih sploh poznate? Kaj v življenju počnete le zase? Kaj v vašem življenju je umrlo, pa ste to spregledali (situacija, čustva, odnos, želja, načelo ...) ?

Čustveno boste preobremenjeni. Kar se lahko razvije v depresijo, jezo ali pa pretirano veseljačenje in neodgovornost. Zavedajte se, da je ta teden zelo intenziven in se načrtno odmaknite iz situacij, ki bi vas lahko privedle v položaj, ko bi lahko naredili več škode kot koristi. Saj vam ni treba imeti strtega srca zaradi prenagle reakcije ali nečesa, česar niti niste imeli namen storiti. Bodite več v zavetju svojega doma.

 

Število življenjske poti 6

Vsi vaši odnosi bodo na preizkušnji. Kdo ste in kdo so vaši najbližji, v kakem stanju so ti odnosi in ali vas osrečujejo, bodo vprašanja, ki bodo pretresala vaše srce. Zelo možno je, da se boste razšli z vam zelo ljubo osebo (osebami) ali pa boste o tem razmišljali. Iskrenost ter predanost bosta na preizkušnji. Vaša lastna integriteta tudi. Ne hlinite prijaznosti zaradi ljubega miru. Vse prehitro zanikate sebe in svoja čustva, da ne bi prizadeli drugih. Uničujete pa sebe. 

Število življenjske poti 7
Ko bodo čustva postala intenzivna ali odnosi napeti, se boste odmaknili v osamo. Zaščitili se boste s samoto, v kateri boste racionalno pretehtavali svoje življenje, želje, preteklost in čustva. Kaj ste se naučili iz preteklih izkušenj? Vsekakor boste spoznali, da čustvom ne morete ukazovati, ker ne ubogajo vaše želje. Prav je, da ubogate svoje srce ter prisluhnete, kaj vam svetuje. Četudi niste vajeni tega. Zatirana čustva izbruhnejo najsiloviteje.

Število življenjske poti 8
Čustveni vrtiljak, na katerem se nahajate, se boste trudili organizirati, a ugotovili boste, da razum ne more prevladovati čustev. Lahko si nadenete masko, za katero skrivate tako radost, ljubezen ali pa bolečino, obup. Globoko v svojem srcu pa poznate svoje občutke. Težko se boste odločili ali boste zvesti sebi in temu, kar vam govori srce, ali boste izbrali masko, ki bo slej kot prej počila pod pritiskom zadrževanih čustev.

Število življenjske poti 9
Izredno boste čustveno ranljivi in dojemljivi za dražljaje okolice kot tudi spomine, ki bodo privreli na dan. Solze so zdravilne kapljice, ki pomagajo srcu pri očiščevanju. Preudarite, koga boste spustili blizu, da vam pomaga v obdobju, ko se poslavljate od starega jaza. Pustite spomine v preteklosti. Jokajte ali se smejte ob njih, ampak jih jemljite kot spomine. Naj ne krojijo vaše prihodnosti, ker jutri boste vi nova, drugačna oseba.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.