Magazin > Horoskop in Numerologija
24 ogledov

Numeroskop za teden 22. 4. do 28. 4. 2013

Lili Sorum Anže Godec
Se znotraj počutite tako, kot kažete navzven? Ste znotraj, kdor ste zunaj?

Število življenjske poti 1
Tokrat ste se prisiljeni soočiti s koncem, zaključkom. Ne vihrajte po stari navadi naprej. Ne iščite novega, dokler se niste naučili potrebnega iz starega. Ničesar ni moč prehiteti v življenju.

Število življenjske poti 2
Pred Vami je prelomnica. Življenje diha, raste, se razvija in tudi vi. Kaj, ko bi si drznili odvreči stare vloge in vzorce, ki Vas danes omejujejo? Kaj, ko bi zadihali s polnimi pljuči in bili svobodni?


Število življenjske poti 3

Prevzemate odgovornost za lastna dejanja ali se raje ubadate s tem, kar počnejo drugi? Ena izmed ne najbolj prijaznih lastnosti števila 3 je namreč tračanje. Posvetite se lastnemu pragu tokrat.

Število življenjske poti 4
Obudite razgibanost in barvitost v vsakdanji rutini. Spremenite suhoparne obveznosti, dodajte jim svežino. Veste, le malo je potrebno, da nam je lepo. Potrudite se. Za Vas čas gre, naj Vam bo lepo.

Število življenjske poti 5
Previdnost je lepa čednost in tokrat se je ne otepajte. Priložnost, ki se bo ponudila v tem času, ni tako popolna kot se sprva zdi. Preverite in raziščite ozadje. Morda boste zelo presenečeni.

Število življenjske poti 6
Ali uživate v vlogah, ki jih imate? Nalogah? Znate organizirati svoj čas tako, da imate čas za sebe in svoj užitek? Razvajajte sebe in si privoščite nekaj za svojo dušo. Dovolite si čutnost in strast.

Število življenjske poti 7
Notranji glas Vas svari, prisluhnite mu. Vaša intuicija je zelo močna in ne zmoti se, kajne? Česa ne želite slišati, s čim se ne želite soočiti? Kaj bi želeli utišati ali celo izbrisati? Ne pomaga, kajne?

Število življenjske poti 8
Zaupajte vase in trdno stopajte naprej. Dovolj je bilo sprenevedanja. Tudi z Vaše strani. Bodite odločni in trdni. Življenje je tu in ponuja Vam veliko lepega. Sprejemajte in uživajte. Brez krivde.

Število življenjske poti 9
Bolj podjetno kot sicer se boste soočali s čustvenimi izzivi,katerih bo v tem času nekoliko več. Prave vrednost Vam največ pomenijo, torej naj bodo vodilo Vašega ravnanja. Pogumno, a umirjeno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.