Magazin > Horoskop in Numerologija
11 ogledov

NuMeRoSKoP za teden 25. 11. – 1. 12. 2013

Lili Sorum Anže Godec
"Notranji otrok je pomemben. Prisluhnite mu. Izrazite ga."

Prehod v mesec december nas bo opomnil na otroško razigranost in iskrivost. Domišljija je čudovita. A vedno je le od nas odvisno v katero smer bo krenila. Otrok je lahko zelo vesel ali pa zelo tečen. Domišljija nam lahko zelo pomaga ali pa nas zelo ovira. Bodimo pozorni na dvogovor, ki ga gojimo sami s seboj.

Število življenjske poti 1
Ste oseba, ki je mnogokrat impulzivna. V tem času je priporočljivo postati za trenutek in razmisliti. Ne reagirajte. Pomembno je, da ostajate mirni. Provokacije naj odidejo mimo vas.

Število življenjske poti 2
Spremembe, ki se zdijo nenavadne, so najboljše, kar se vam lahko dogodi. Bodite pozorni na nove možnosti in poti, ki se vam odpirajo. Ne bodo zelo očitne, so pa pomembne za vas.

Število življenjske poti 3
Potrpežljivi bodite s seboj. Obeta se vam teden občutljivosti, ranljivosti in pa tudi romantike ter čustvenosti. Bodite čutni. Senzualni. Dovolite si čutiti in občutiti. Če ste žalostni, zajokajte.

Število življenjske poti 4
Čeprav se bo zdelo, da je okolica zelo nemirna ali celo živčna, boste ohranjali mirno kri. Morda se boste zdeli kot, da vam je vseeno, a pomembno je, da ostajate zbrani. Minilo bo.
Število življenjske poti 5
Sedaj je pravi čas za podjetne poteze. Niti ni pomembno kaki so vaši načrti, pomembno je, da se udejstvujete na kakršenkoli način. Bodite odločni in aktivni. Rezultati bodo vidni v treh tednih.

Število življenjske poti 6
Znova zaključevanje. Česa kar nikakor ne izpustite? Morda pa ni le strah, morda je intuicija. Morda vas opozarja; ampak ne pred tem, kar vi mislite – je možno? Razmislite.

Število življenjske poti 7
Polni boste zamisli in radi boste sami dali pobudo. Prav je tako, saj ste trenutno podprti z energijami novih začetkov. Pomembno je, da se potrudite poiskati možnost in pot za te ideje.

Število življenjske poti 8
Nahajate se v času povezovanja. Objemite sebe in objemite osebe, ki ljubite. Vaš srčke glasno govori. Mu prisluhnete? Sedaj je čas za pogovor, objem in poljub. Ne pozabite na igrivost.

Število življenjske poti 9
Bodite igrivi in otroško razposajeni. Tako se bo prebudila iskriva ustvarjanja in sproščenosti. Otroku ni nič težko, če si nečesa želi, odrasli pričnemo analizirati koliko časa itd je potrebno.

Izračun števila življenjske poti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.