Magazin > Horoskop in Numerologija
9 ogledov

NuMeRoSKoP za teden 25. 4. – 1. 5. 2011

lili_sorum_2003 Žurnal24 main
V tem tednu se stvari postavljajo nazaj na svoje mesto. Zdi se, da so se čustva umirila, a pozorni bodimo, da nas ne premami pretirana usmerjenost v materialne dobrine.

V tem tednu se stvari postavljajo nazaj na svoje mesto. Zdi se, da so se čustva umirila, a pozorni bodimo, da nas iz pretirane čustvenosti preteklih nekaj tednov, ne premami pretirana usmerjenost v materialne dobrine. Resnična Sreča prebiva v srčku, ne v stanju na bančnem računu. Naša Duša je večna, ne naš avto/hiša/vikend itd. Hranite tudi dušo.

Število življenjske poti 1
Kljub vsemu vas bodo prevevala čustva. Prisluhnite svoji intuiciji. Izmed vseh, boste ravno osebe s Številom življenjske poti 1 najbolj razumele namen meseca aprila, ki nas uči uravnovesiti materialni in duhovni svet našega življenja. Naj vas vodi šesti čut.

Število življenjske poti 2

Pred vami bodo novi izzivi in zagoni. Zelo dobro vodilo je, kam me vodi ta pot? K sreči, miru in notranji izpolnjenosti ali gre le za trenutno potešitev mojih želja in potreb? Je to nekaj kar mene kot osebo bogati, mi pomaga rasti? Sledite srcu.

Lekcije tega tedna:
Ali vaša dejanja vodijo k vašemu cilju? Je vaš cilj materialnega tipa, ali hrepenite po sreči? Denar ipd vas ne bo osrečil. Občutek varnosti in izobilja je bolj primeren cilj. Preudarite.

Število življenjske poti 3
Umirjen teden, ko se boste polotili določenih zadev, katere odlašate. Vas čaka kak naporen pogovor, v katerem boste priznali svoje slabše izbire in ravnanje; pojasnili nesporazum? Bodite iskreni ter stojte za svojimi besedami. Vsi se imamo pravico zmotiti.

Število življenjske poti 4
Čas preskušanja vaših mej. Kdo ste in kam ste namenjeni? Ali vaš pristop k doseganju teh ciljev deluje? Ali je potrebno prilagoditi cilje, morda spremeniti pot, način korakanja po tej potki? Pustite tistemu, kar ne služi vašemu dobremu, da odide. Pogumno.

Število življenjske poti 5
Pred vami je čas mešanih občutkov. Težko boste opredelili kaj vam več pomeni, svoboda duha ali varnost neke rutine. Poiščite dobre in slabe strani v obeh ter stopite na srednjo pot. Prilagojeno le vam. Samo vaše srce ve kaj je tisto, zaradi česar poje.

Število življenjske poti 6
Prevzel vas bo perfekcionizem. Čeprav na silo, želeli si boste popolnosti. Ta teden ni čustveno obarvan, zato boste potrdila iskali v dokazih, namesto v srcu. Ne pozabimo, da sreča prebiva v srcu, ne v dokazih na papirju. Lahko si denimo poročen ali imaš diplomo, to ne zagotovi sreče.

Število življenjske poti 7
Zelo aktiven teden, kar se toče na novo postavljanja določenih projektov in ciljev. Zdaj veste kaj deluje in kaj ne. Bodite učinkoviti in obenem spoštljivi do svojega in tujega dela. Zagrabite bika za roge ter se soočite z možnimi izzivi, ki vas čakajo. Sledite notranjemu glasu.

Število življenjske poti 8
Čeprav boste svoja čustva prepričevali, da so vaša ravnanja v skladu z zadanimi cilji, vas bo nek notranji glas svaril, da so materialne dobrine minljivega pomena. Zavedajte se, da je vaša sreča v vašem srčku, torej mu prisluhnite. Opustite, kar vam škoduje. Imejte se radi.

Število življenjske poti 9

Zelo dejavno obdobje, ko boste poskušali nove pristope. Stremite k večji učinkovitosti in storilnosti. Vaša intuicija naj vas vodi, nato pa vprašanje: je to kvalitetno delo in kako bodo rezultati? Bodo napolnjeni z Ljubeznijo, spoštovanjem, korektnostjo? Hodite po svoji poti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.