Magazin > Horoskop in Numerologija
13 ogledov

NuMeRoSkOp za teden 26. 3.–1. 4. 2012

Lili Sorum Anže Godec
Življenje diha, raste in se razvija. Tako tudi mi. Ostajati v vrtcu je seveda nesmiselno. Pa zdaj pomislimo: kolikokrat v prenesenem pomenu ostajamo v pleničkah, namesto da bi bili pogumni in "odrasli"?

Število življenjske poti 1
Odidite. Preprosto dvignite roke in se podajte v sončni zahod ... Pomembni ste vi in vaše bistvo. Kar vam ni namenjeno, ne odide vedno samo. Včasih morate oditi vi.

Število življenjske poti 2
Pogum. Je to napor, je to nevarnost? Ali je pot v svobodo vaša pot, brez pričakovanj drugih, kompromisov, ki so žaljivi do vas? Kaj boste izbrali? Kaj je dobro?

Število življenjske poti 3
Katere osebe so pomembne za vas? So to iste osebe, ki ste jim pomembni Vi? Pomembno je pravzaprav, da ohranjate svoje bistvo in sijete kot sonček. Zdaj.

Število življenjske poti 4
Vam uspeva izraziti svoje bistvo in misli? Kakšno je bistvo vaših misli? Ali vas ovira strah, pomanjkanje domišljije in slikovitosti? Ste nemara leni in raje utihnete? Izrazite sebe. Danes.

Število življenjske poti 5
Delo krepi človeka, tako pravijo. Vas krepi svoboda. Kako najti svobodo znotraj dela? Raziščite ... In delavnik ne bo nikoli več, kot je bil prej. Ljubite, kar počnete, in temu dodajte barvitost.

Število življenjske poti 6
Počutili se boste spremenljivo oblačno kot aprilsko vreme. Ste si res zaslužili toliko izzivov? Ne. Sami jih polagate pred sebe. Podvomite. V vse, kar vas ne osrečuje, podvomite. Ni to to.

Število življenjske poti 7
Čustven teden, ko boste nekoliko prestrogi do sebe. Prav je, da ste zahtevni, vendar imejte zdravo mejo. Vsega res ni treba doseči v enem dnevu in s prvim zamahom. Potrpežljivo.

Število življenjske poti 8
Čas, da se posvetite učenju. Izpopolnjevanju. Novemu pristopu. Perfekcionizem pač ni kakovost, je pa spodbuda. Kaj lahko iztržite za sebe? Se sploh cenite dovolj, da bi se potrudili?

Število življenjske poti 9
Višji namen in delo na nižjih ravneh. Življenje je samo lahko ali izziv ali božanska možnost ustvarjati in uživati v razsežnosti vsega dobrega. Kaj boste izbrali za sebe?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.