Magazin > Horoskop in Numerologija
23 ogledov

NuMeRoSkoP za teden 26. 7. – 1. 8. 2010

lili_sorum_2003 Žurnal24 main
Število 3 simbolizira ustvarjalnost, barvito oblikovanje vsega okoli nas – naših misli, želja, odnosov, situacij, reakcij in tudi čustev, občutka varnosti in sprejetosti.

 

 

Koliko si dovolimo biti taki, kot smo? Koliko dovoljujemo drugim, da določajo, kdo smemo biti? Dovolite radostni ustvarjalnosti na plano in na platno svojega življenja vnesite nove, bolj divje odtenke, ki pa naj bodo predvsem VI!!

Število življenjske poti 1
Bolj umirjeno boste pristopili k izražanju notranjih občutkov, ker se boste želeli predvsem počutiti varne in sprejete. Čeprav običajno nimate težav z izražanjem, kdo ste in kakšni ste, boste tokrat bolj zadržani. Raziščite svojo notranjost in spet spoznajte svojega notranjega otroka. Tistega, ki se mu ne mudi naprej k novim stvarem.

Število življenjske poti 2

Lekcije tega tedna:
Koliko poznate sebe in svoje notranje darove?
Koliko razvijate svoj individualizem?
Ali dovolite svoji umetniški plati, da se izrazi?
Ali še živite sanje svojega notranjega otroka?

 

Obeta se vam izjemno razgiban teden, ko si boste kaj hitro premislil v svojih željah in tudi prepričanjih. Dovolite svoji igrivosti, da vam pokaže pot k zabavi, poletnemu brezskrbju in nenazadnje še preveč potrebni sprostitvi in ventiliranju vseh tegob. Zdaj je čas, da se očistite tistega, kar vas bremeni. Predajte se poletju.

 

Število življenjske poti 3
Nekoliko bolj boste čustveno ranljivi. Sicer si boste želeli pokazati svoja čustva, a se boste kaj hitro počutili zavrnjene ali nesprejete. Kot preplašena želvica se boste potegnili nazaj v svoj oklep. Zaupajte, da z vami ni nič narobe. Tudi z grdim račkom ni bilo nič narobe. Le v napačni družbi je bil. Razmislite.

Število življenjske poti 4
K ustvarjalnemu vzgibu znotraj vas boste pristopili bolj razumsko in s potrebo po analiziranju. Kdo ste, zakaj tako razmišljate, kaj pomeni določeno čustvo, ki je sedaj prisotno so tematike tega tedna. Morda bi preprosto zadihali in končno storili nekaj, kar ste si od nekdaj želeli, pa si niste drznili? Kaj pa je najhujši možen izid? Je res tako slab?

Število življenjske poti 5
Vaša kreativna iskrica se bo izražala predvsem na poslovnem področju, kjer je prav, da preženete siv vsakdan in se posvetite barvitosti in razgibanosti, ki nam je običajno v uradnosti neke službe ali zadolžitve primanjkuje. Poletje je, sonček sije, metuljčki letijo – bodite razigrani še vi. Tudi v službi je lahko vzdušje bolj veselo in razgibano.

Število življenjske poti 6
Pred vami je čustveno intenziven teden, ko boste občutili določeno umiranje znotraj vas. Neka čustva so se ali ohladila ali pa so omrtvičena. Sicer bo število 3 nekoliko okrepilo možno žalost in občutek praznine ali konca, a zavedajte se, da je konec simboličen preporod. Ena vrata se morajo zapreti, da se druga lahko odprejo. V življenju vas čaka še veliko lepega. Opustite, kar veste, da je umrlo.

Število življenjske poti 7
Znotraj sebe boste čutili mnogo inovativnih iskric, ki bodo švigale po vaših mislih. Dovolite svoji domišljiji prosto pot. Zabavajte se z vizualiziranjem in dopustite neverjetne zgodbe. Preko tega ''brainstorminga'' se naučite prepoznavati in raziskovati sebe, kdo pravzaprav ste, kadar ni nikogar, da bi vas obsojal.

Število življenjske poti 8
Znotraj medsebojnih odnosov boste znova odkrili neko radost, spontanost in navihanost. Soočali se boste z lastno sramežljivostjo in zadržanostjo, ki pa jo boste s pomočjo svoje bujne domišljije premagali in se prepustili poletnim žarkom. Več kot enkrat boste počutje druge osebe postavili pred svoje ugodje.

Število življenjske poti 9
Tudi vas – podobno kot osebe s Številom življenjske poti 6 – čaka čustveno napornejši teden, ko ste lahko ali fenomenalno dobro ali pa pretirano slabo. Obetajo se vam čustveni ekstremi ali radostne ljubezni ali pa občutka zavrnitve in pretresanja vašega življenja. Ohranite optimističen pristop in vse bo dobro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.