Magazin > Horoskop in Numerologija
20 ogledov

NuMeRoSkOp za teden 27. 8.–3. 9. 2012

Lili Sorum Anže Godec
Pred nami je čas našega lastnega unikata. Vi ste vi in bodite vi. Mnogokrat težka naloga, a daleč najbolj hvaležna!

Število življenjske poti 1
Predvsem v odnosu z vam ljubimi osebami se naučite postaviti mejo na primeren način. Niste preplašeni in brez težav ravnate po svoje. A vprašajte se, kolikokrat ste tako siloviti, da osebe okoli sebe nekako "povozite"?

Število življenjske poti 2
Bolj odločno izrazite sebe, naj gre za nov stil oblačenja, drugačno pričesko ali pa nekaj, kar je vam lastno, kako zavežete čevlje na primer ... Pomembno je, da je vam lastno in da to počnete. Začnite danes. Nadaljujte jutri.

Število življenjske poti 3
Omejevale vas bodo misli tipa "kaj pa če". No, in? Kaj pa, če se svet res podre? No, potem bo pač vseeno, kajne? Ne, mnogokrat ni tako preprosto, kot pišem, tako zelo grozno, kot se vi bojite, da bi lahko bilo, pa tudi ne.

Število življenjske poti 4
Spreminjate se. Pa se opazujete, usmerjate svojo pot ali dovoljujete, da okoliščine določajo vaše spremembe? So pravzaprav sploh zaželene z vaše strani? Če se niste sami odločili in ni vaša želja, ne boste srečni.
Število življenjske poti 5
Čustva vas bodo vodila na vaši poti, kar pa vam seveda ne bo najbolj godilo. Prisluhnite svoji notranjosti, saj je sami pred seboj ne morete skriti, četudi to obvladate, kadar je treba biti nasmejan in kul pred drugimi.

Število življenjske poti 6
Pred vami je čas Racia – realnosti in nečesa oprijemljivega. Ne bo vas strah, želeli boste definirati, razjasniti in urediti. Zelo primeren čas za urejanje pogodb in tudi za učenje – no, so počitnice, ampak življenje je šola.

Število življenjske poti 7
Obdobje podjetnosti in začetniške zagnanosti, ki jo vzdržujte in ohranjajte, ali pa se novitet raje ne lotevajte. Modro je imeti načrt, kako boste zadano dosegli; ne le samo reči: to in to bom storil. Pogumno, a trmasto.

Število življenjske poti 8
Čustveno obdobje, ki nosi konec nečesa – odnosa, obdobja ali načina razmišljanja. To je čas, ko boste želi, kar ste sejali. Če ste vlagali/oddajali ljubezen, jo boste prejeli v izobilju. Izpolnile se vam bodo želje.

Število življenjske poti 9
Čas novosti in situacij, ki od vas zahtevajo pogum. Bodite pionir, bodite drzni in predvsem svoji poti zvesti! Ohranjajte rdečo nit vašega življenja in stopite nečemu novemu naproti. Čas je za vaš novi jaz. Kdo ste??

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.