Magazin > Horoskop in Numerologija
15 ogledov

NuMeRoSKoP za teden 28. 6. do 4. 7. 2010

Lili Sorum Žurnal24 main
Čakajo nas še zadnji čustveni dnevi meseca junija, ki se bodo prevesili v bolj razumsko usmerjeni julij.

Poudarek bo na naši organiziranosti in učinkovitosti, kot bi se prebujali iz sanj ali zasanjanosti. Mešali se bodo občutki konca in novega začetka. To je obdobje preporoda.

Število življenjske poti  1
Odtujili se boste od ljudi in situacij, ki v vas zbujajo nelagodje. Mnogo lažje vam bo oditi in se preprosto ne ukvarjati z motečimi dejstvi. Razmislite, kaj ima v vašem življenju prednost in ali se splača s seboj tovoriti še preteklost, zamere in dvome. Živite tukaj in zdaj. Pustite prtljago v preteklosti.

Število življenjske poti  2
Osredotočili se boste na medsebojne odnose, predvsem pa na vaš položaj znotraj njih. V kolikšni meri se postavite zase in kdaj resnično zagovarjate svoje mnenje, kdaj pa kimate, čeprav si za prijaznim nasmehom mislite nekaj drugega? Vzemite si čas za opazovanje, tehtanje in tudi spreminjanje sebe.

Lekcije tega tedna:
Kako uravnotežite čustva, razum in dolžnosti? Kdaj so čustva tako močna, da ne uspete dokončati svojih dolžnosti, ker ste neodgovorni in se zabavate ali preveč potrti, da bi lahko vaš razum deloval? Kdaj nihate med koncem in začetkom? Kdaj najprej začnete novo, ne da bi dokončali staro?

Število življenjske poti  3
Tudi vas čaka kar nekaj situacij, v katerih boste imeli priložnost opazovati in uriti svojo odločnost. Ali stojite za svojim mnenjem ali se pridružite večini? Kako se počutite, kadar si ne drznete izraziti, da se ne strinjate? Pomembno je, da poiščete razlog – ali je to, da sebe dojemate kot manj pametne, ali pa vam ''srce ne dovoli'', ker se tako dojemate kot neprijazne?

Število življenjske poti  4
Obdala vas bo resnobnost, s katero boste le prikrivali notranje mešane občutke. Kot bi si nadeli masko ter na videz brezbrižno odšli v vsakdan. Pomembno je, da sami pred seboj ne nosite maske in si ne zatiskate oči pred tistim, kar je najbolj očitno. Življenje je treba doživeti, ne le preživeti. Razmislite, katera pot ga doživi.

Število življenjske poti  5
Čaka vas nekaj nepričakovanega dela ali obvez, tudi pričakovanj okolice, ki bo vse dojemala in doživljala bolj resno kot vi. Želja po izogibanju dolžnosti vas bo le ovirala pri tem, da zavihate rokave in postorite potrebno. Izogniti se ne morete. Torej, ne odlašajte in ne trošite energije za jadikovanje. Prej ko začnete, prej boste končali.

Število življenjske poti  6
Končno nekaj več sprostitve, čeprav v vaši notranjosti nihata razum in srce. Kaj je realno in kaj si želite? Najlažje se je sprenevedati, da je vse v redu. Kakorkoli, uporabite ta teden zase, za zabavo in sprostitev. Mnogokrat se nam v radostnih trenutkih utrnejo rešitve, vpogledi v položaj, ali pa preprosto opazimo, da je vse v redu.

Število življenjske poti  7
Vaše misli bodo usmerjene v čustva in družino, dom, toplino v srcu. Po stari navadi bi želeli kategorizirati svoje življenje, a prepustite se občutenjem, notranji intuiciji in metuljčkom v trebuhu. Doživite čarobnost zaljubljenosti, poletja in radosti. Prepustite se. Delo in vsi suhoparni načrti bodo počakali. Čar v srcu ne bo.

Število življenjske poti  8
Nihanje med čustvi in umom bo tokrat zanihalo v področje razuma in intelektualnega iskanja rešitve. Na trenutke se boste popolnoma odmaknili v svoje misli in raziskovali, kaj čutite, prek bolečine, radosti, spominov, želja in podobno. To je čas premišljevanja in samoopazovanja. Ne pozabite, da je poletje. Nasmehnite se in se sprostite.

Število življenjske poti  9
Občutki dolžnosti in želje po bližini se bodo mešali v vašem srcu in umu. Kot bi želeli biti na vrhu sveta razuma, obenem pa tudi čustev. To uspeva resnično čustveno zrelim ljudem. Prav je, da je to vaš cilj, a zavedajte se, da so čustva pokazatelji in smernice na naši poti ter da ste oseba z izjemno razvitim notranjim čutom. Ne zatirajte ga.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.