Magazin > Horoskop in Numerologija
3 ogledov

Numeroskop za teden 29. 12. – 4. 1.

(Foto: null) Žurnal24 main
V tem tednu si želimo organiziranosti, dogajanja in aktivnosti. Če verjamemo v Dedka Mraza, si lahko obetamo več obilja in finančnih prilivov.

V tednu pred novim letom smo pod vplivom števila 8, ki nam nosi po eni strani željo po organiziranosti, po drugi strani pa tudi veliko dogajanja in aktivnosti. To število simbolizira obilje in finančni priliv, katero lahko razlagamo tudi kot radodarnost Dedka Mraza. V zadnjem tednu leta 2008 vam želim veliko prijetnih trenutkov ter nepozabno silvestrovanje, v novem letu pa obilico ljubezni, topline, razumevanja, iskrenega prijateljstva ter podpore vesolja in vaše okolice, veliko radosti in kreativnosti, smeha in veselja, dobrega zdravja ter povečan finančni priliv. Bodite obdani z vsem lepim. 

Število življenjske poti 1
V tem obdobju ste nekoliko bolj občutljivi ter se zdite morda hladni in nedostopni, a to je le krinka. V sebi nosite spomine in bolečino, ki vas v prazničnih dneh spominja na to, kaj vse bi lahko bilo. Življenje je vaše in oblikujte ga tako, da bo vam prijetno in za vas dobro. Kljub čustveno napornejšem obdobju, vam iskreno želim prešerno praznovanje in zabavo, ter ljubezni polno leto 2009.

Število življenjske poti 2
Obeta se vam veliko dogajanja, smeha in veselja. Spoznali boste nekaj novih oseb, ki vam bodo polepšale dan in pričarale iskrice v očeh. V tem času pričakujte poslovno priložnost, ki bo obrodila sadove preko leta. Uživajte v tem prečudovitem času simboličnega novega začetka ter se predajte sveži energiji, ki vas obdaja. Bodite drzni in počnite, kar vas osrečuje, zdaj in v letu 2009.

Število življenjske poti 3
V poslednjem tednu starega leta in prvem tednu novega leta boste prisiljeni razjasniti določene vidike svojega življenja. Postavljeni boste v situacijo, v kateri se bo od vas pričakovalo, da poveste svoje mnenje ali stališče. Ne bojte se stati za tem, kar čutite in kar ste. Nihče vas nima pravice obsojati. Dogajalo se bo tudi, da boste razumeli določene stvari, ki so se zgodile v preteklosti, saj boste imeli uvid.

Število življenjske poti 4
Pričakujte obdobje čistega veselja in razigranosti, dobre volje ter hudomušnosti, domiselnosti ter zabave. V vas se bo sproščalo veliko pozitivne energije in v tem času si boste dovolili biti norčavi ter tudi nekoliko neodgovorni. Določene obveze boste prestavili na kasnejše obdobje ter se posvetili sebi in zabavanju ter proslavi. Ne imejte občutkov krivde zaradi tega, temveč preko tega radostnega občutka oblikujte svoje življenje.

Število življenjske poti 5
V nasprotju z vašo veseljaško naravo (v popolnoma pozitivnem smislu uporabljen izraz), boste v tem tednu še delavni in dokaj resnobni. Zmotilo vas bo nekaj v svetu, življenju ali pa vas samih in posledično vaše praznovanje ne bo tako sproščeno, kot bi bilo sicer. Poskusite ne razmišljati o tem in se posvetite tudi potrebam vas samih. Zavedajte se, da nihče od vas ne pričakuje čudežev in nima pravice pričakovati nečesa, česar ne morete dati.

Število življenjske poti 6
Zadnji teden leta in obenem prvi teden leta lepo simbolizira yin yang, krog smrti in rojstva, kaj puščate za seboj in kaj vabite v življenje? Naj bo pretok energije lahkoten in pretočen, naj bo neobremenjen s skrbmi in vprašanji tipa "kaj če bi?" Po dolgem času se boste popolnoma prepustili notranjim občutkom ter tudi uživanju. Naj vam bo lepo, kajti iz lepega zaključka se lahko rodi le lepo novo leto.

Število življenjske poti 7
Usmerjeni boste v sebe, vaše misli bodo prežemala občutja ljubezni, pripadnosti in družinskosti. Prazniki so čudovita priložnost, da se zbližate s svojimi sorodniki, s katerimi ste izgubili stik, oziroma obnovite stike z vam ljubimi osebami. V sebi pogrešate toplino in harmonijo. Pričarajte si ju v tem prazničnem času, ko se staro poslovi, da lahko novo zaživi. Naj vas leto 2009 obliva z veliko topline.

Število življenjske poti 8
Kljub vihravemu dogajanju ob novoletnih praznovanjih, se boste umaknili za nekaj časa vase ter določene zadeve pretehtali iz novih perspektiv. Prijala vam bosta umirjenost in mir, a obenem boste našli ravno v praznovanju potreben ventil za izbruh vseh zadržanih čustev. Na nek način se boste v tem tednu očistili vsega, kar ne potrebujete ter napravili prostor novemu in naj bo le-to, prelepo.

Število življenjske poti 9
Čaka vas naravnost najbolj "rodoviten" teden v tem letu, ko vas število 8 razvaja z zakladi materialne in tudi duhovne, čustvene sfere. Odprite se prečudovitim darovom novega leta in si pripravite nekak načrt, kako boste v novem letu, ki je za zdaj še nepopisan list, organizirali svoj čas, sebe in svoje življenje, da boste notranje kar najbolj izpolnjeni. V novem letu vam želim veliko notranjega miru in sreče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.