Magazin > Horoskop in Numerologija
11 ogledov

NuMeRoSkOp za teden 30. 4. do 6. 5. 2012

Lili Sorum Anže Godec
Pred nami je obdobje skritih strahov, potlačenih občutkov in čustev. Sami pred seboj se boste težko skrili.

Število življenjske poti 1
Razburkan teden, ki bo ob nekaj več sprostitve prinesel tudi olajšanje. Ne rušite mej in zidov. Preprosto jih pustite, prenehajte vedno znova graditi.

Število življenjske poti 2
Čustveno obdobje pred katerim, prosim, ne bežite. Dopustite si občutiti vsa čustva, strah in jezo; zasanjanost in zaljubljenost v življenje samo. Sedaj.

Število življenjske poti 3
Poskusili boste racionalizirati, kar čutite, kar pa niste vi. Dovolite srcu, da spregovori. Saj ni nujno, da ga ubogate.

Število življenjske poti 4
Pred vami je čas, ko ste poslovno lahko zelo uspešni. Razmislite, kako bi bili lahko bolj produktivni in učinkoviti? Kje zapravljate čas in energijo?

Število življenjske poti 5
Pred čim ste zbežali, pa ste pravzaprav samo sebe slepili? Danes je čas, da se soočite in sprejmete. Jutri je nov dan. Naj ne bo obremenjen.

Število življenjske poti 6
Počutili se boste bolj pogumni kot sicer. Opozorila pa bi Vas, da se izogibajte zaletavosti. Malo pa le premislite, preden kaj rečete ali storite.

 

Število življenjske poti 7
Bolj umirjen teden, v katerem boste bolj hrepeneli po bližini in toplini kot sicer. Potrebujete objem in občutek varnosti, ljubezni. Uživajte v teh dneh.

Število življenjske poti 8
Bolj boste ranljivi kot sicer. Raziskujte svoj strah, občutek bolečine oziroma česarkoli negativnega. Kaj vam sporočajo; kam vas vodijo? Odgovori čakajo.

Število življenjske poti 9
Delo ne bo pomagalo. Strah in notranji občutki bodo vseeno z vami. Postavite temelje življenju. Ne gradite v oblakih, temveč primite bika za roge. Takoj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.