Magazin > Horoskop in Numerologija
28 ogledov

NuMeRoSkOp za teden 30. 7.–5. 8. 2012

Lili Sorum Anže Godec
Pomembno je, da ne prelagamo odgovornosti za naša dejanja na druge. Vedno imamo izbiro. Če boste stali pod dežjem, boste mokri. Odprite dežnik. Stopite pod streho. Možnosti je vedno veliko. Ne tepe vas življenje. Tepejo vas vaše izbire.

Število življenjske poti 1
Opazujte se. V kaj vlagate veliko energije, pa nima smisla? Zakaj se ne usmerite v področje, ki trenutno bolj potrebuje vašo pozornost?

Število življenjske poti 2
Uberite nove pristope na starih poteh. Kot bi obuli druge čevlje. Nič hudega, če se pot prične z žulji. Uhodili se boste in na koncu uspeli.

Število življenjske poti 3
Povezovanje je zelo koristno; lahko najdemo potrebno pomoč ali moder nasvet. Ne zadržujte v sebi, ne tuhtajte in ne obupujte. Pogovarjajte se.

Število življenjske poti 4
Še tako dolgočasno opravilo lahko popestrite. Tokrat stopite ven iz svoje rutine in si pričarajte mavrico med kopastimi oblaki. Naj bo zabavno.
Število življenjske poti 5
Čeprav ste polni energije in navihanosti, se ustavite za hip in poiščite svoje sidro. Uživajte v dnevih in trenutkih, a zavedajte se namena.

Število življenjske poti 6
Pred vami je čas neodločnosti in nihanja. Kaj je tisto, česar si želite? Je to največ, kar lahko dobite? Je to za vas v resnici tudi najbolje? Cenite se.

Število življenjske poti 7
Čustva vam bodo vladala ta teden, ki pa se bodo proti petku prevesila v ambicioznost. Razmišljajte v smeri višjih ciljev. Cel teden, ne le v petek.

Število življenjske poti 8
Teden razmisleka in ponovne evaluacije položaja. Boste stopili nazaj v preteklost ali šli naprej v prihodnost? Kje in kaj se dogaja v sedanjosti?

Število življenjske poti 9
Podjetno se lotevate vseh izzivov; omenila pa bi, da vam ni treba sprejeti vseh. Popolnoma mirno spustite kako žogico mimo sebe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.