Magazin > Horoskop in Numerologija
27 ogledov

Numeroskop za teden 31. 1. 2012–6. 1. 2013

Lili Sorum Anže Godec
Posvetite se sebi. Življenje je darilo. Zato ne stokajmo, ampak delajmo na tem, da je najboljše, kot je lahko.

Izpolnjeno in obogateno z iskrico, ne le skrbi. Da, včasih je težko ohranjati vero, a kar se zgodi zlahka, običajno ne cenimo. Spoštujmo sebe!

Število življenjske poti 1
Spremembe se obetajo predvsem na področju komunikacije. Kako reagirate, kako energijo oddajate in predvsem, kaj dovoljujete?

Število življenjske poti 2
Kako izražate svoje misli, potrebe, srečo ali stisko? Ste razločni v tem, ali pošiljate mešane signale? Vas okolica razume? Pa vi sebe?

Število življenjske poti 3
Strahovi so odveč. Torej če se kak prikaže izpod postelje, ga lepo pošljite nazaj počivat. Varni ste in bodite sebi zvesti. Pogumno.
Število življenjske poti 4
Ste tip človeka, ki ljubi zasidranost. Dovolite si nihati. Premislite si. Bodite neodločni. Nato razširite svoje meje. Vse je mogoče.

Število življenjske poti 5
Čustva vam bodo vladala. Doživite jih in izkažite osebam, ki jih ljubite, svojo pozornost. Koga obožujete? Pokažite to.

Število življenjske poti 6
Čustva ne bodo tako pomembna, kot so vam sicer. Vprašajte se, ali ste otopeli, ali vam je postalo vseeno, ali ste obupali? Kdo ste?

Število življenjske poti 7
Podjetno boste zakorakali v novo leto. Odločno se lotite zadanih ciljev in ne omahujte z dejanji v prvem tednu leta. Uspeh čaka.

Število življenjske poti 8
Zapirate poglavje, poslavljate se od Preteklosti. Kaj si želite, da bi Prihodnost prinesla? No, zdaj pa se predano lotite zadanega.

Število življenjske poti 9
Se počutite kot prerojeni? Novo Življenje je pred vami. Imate novo možnost. Bodite modri, hvaležni in predvsem aktivni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.