Magazin > Horoskop in Numerologija
12 ogledov

NuMeRoSKoP za teden 5. 7.−11. 7. 2010

lili_sorum_2003 Žurnal24 main
Pred nami je teden nasprotij, ko bomo določene stvari preveč posploševali ali pa nemara bili pretirano dlakocepski.

 

Predvsem bomo zaupali tistemu, kar lahko primemo v roke in izmerimo, čeprav nas bo zanimalo vse nerazložljivo in skrivnostno. Zanimiv teden, ko se bomo težko opredelili, kako sploh dojemamo svet in življenje. Raziskujte. Preučujte. In posvetite se sebi in tudi celosti vsega.

Število življenjske poti 1
Vaša zaletavost in temperamentnost bosta poudarjeni v tem času. Tudi zagnanost. Podali se boste v neznano kot pionir, ki osvaja divjino. Poglejte okoli sebe, morda le ni vse tako mistično ali čudovito, kot se bo zdelo na prvi pogled. Možne so prenagljene odločitve. Umirite se.

Število življenjske poti 2
Možni so čustveni izbruhi in nagnjenost k prekinitvi stikov ali preprosto k zaključevanju določenih zgodb. V sebi se boste čutili dovolj močne, da odidete iz situacij, odnosov ali stran od oseb, ki ne služijo vašemu dobremu. Uporabite ta čas, da se postavite zase in postavite meje tistim, ki z vami ne ravnajo spoštljivo.

Število življenjske poti 3
Počutili se boste bolj ranljive in občutljive, zato naj vas kakšna solzica tu in tam ne skrbi preveč. Iskali boste razloge, zakaj se tako počutite, v preteklosti, v drugih osebah, a vsi odgovori se nahajajo v vas. Dovolite si čutiti, kar nosite v srcu in raziščite, kaj bi vi lahko storili, da bi bilo drugače. Vsaka izkušnja je učenje, kako bolje ravnati vnaprej. 

Število življenjske poti 4
Polni boste zamisli in obenem strahov, ovir in možnih izzivov, ki se vam lahko postavijo na pot. Previdnost je vaša vrlina, ki pa je včasih tudi vaša zavora. Obeta se vam odločitev, ki jo pretehtajte tako z razumom kot tudi s srcem. Nič ne pomaga, da je nekaj še tako dobro, če se vi ob tem znotraj počutite slabo. Poslušajte bitje srca.

 

Lekcije tega tedna:
Kdaj spregledate gozd, ker ste se zastrmeli v eno drevo? Kdaj spregledate drevo, ker vaš pogled objema cel gozd? Ali razvijate svojo lastno individualnost? Sprejemate tudi tujo? Kako dojemate širino življenja in možnosti, ki se vam ponujajo?

 

Število življenjske poti 5
Pred vami je teden sproščenosti in lahkomiselnosti, bolj sebičnih izbir in poletnega veselega vzdušja. Sicer boste vmes deležni čustvenih trenutkov, ko vas lahko prevzame ali pretirana radost ali pa potočite kako solzico brez očitnega razloga. Prepustite se valovom poletnega vzdušja, kajti tudi čustvenost je del tega. 

 

Število življenjske poti 6
Kljub bolj intenzivnim čustvom se bo v vas prebudila neka odločnost in zahtevnost, tudi posesivnost. Čeprav to ni vam podobno, boste dokaj dominantni in odločni. Dobili boste potrditev, da kot vas nihče ne more prisiliti, da spremenite svoja čustva, tudi vi nikogar ne morete prisiliti. Čaka vas življenjska šola. 

Število življenjske poti 7
Vaš analitični um se bo zabaval ob tuhtanju, razglabljanju, analiziranju na nove, moderne načine; surfanju po internetu, branju knjig, morda kaki delavnici in podobno. Vaši možgančki bodo sopihali s polno paro. Prisluhnite revolucionarnim idejam in si celo vzemite čas, da jih izpolnite. Ali vsaj oblikujete načrt, kako jih boste izpolnili.

Število življenjske poti 8
Vaša poslovna žilica bo v polnem razmahu, naj gre za nove ideje ali idejne projekte. Čudovit čas za sklepanje pogodb ali katerokoli dejavnost, ki bi pripomogla k vaši karieri. Imate potrebno širino in potrebno pozornost za podrobnosti. Ne zaspite sedaj, ko bi lahko dosegli največ. Zavihajte rokave in veselo na delo.

Število življenjske poti 9
Veliko čustvenih trenutkov, ko se boste spraševali, kaj počnete narobe v življenju. Vmes si boste želeli oditi nekam daleč stran in proč od vsega ter začeti znova. Uporabite to obdobje za analiziranje svojega ravnanja, ki je prispevalo k tem rezultatom in stanju, v katerem ste. Vse, tudi na videz slabo, je za nekaj dobro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.